Allesbehalve cameraschuw

Actrice Georgina Verbaan is allesbehalve cameraschuw. De inmiddels 44-jarige BN’er verschijnt regelmatig op tv én in magazines. Niet zo gek ook, als je je bedenkt dat de geboren Hagenees een graag geziene verschijning is. Zo poseerde Georgina Verbaan naakt voor de Playboy en ging ze uit de kleren voor FHM. Al zijn het lang niet altijd foto’s van deze aard. De actrice verscheen ook met de mooiste outfits in bladen als AD Magazine, Beau Monde en Marie Claire. Oftewel, Georgina is helemaal in haar element voor de camera.

Georgina Verbaan naakt in de LINDA, niet de Playboy

Kim Feenstra en Geraldine Kemper schitterden in januari 2016 in een nogal pikante fotoshoot. Al dit moois was te zien in het blad LINDA. Met een grote grijns op ons gezicht mogen we melden dat het hier niet mee ophoudt. LINDA schijnt een nieuwe weg in te zijn geslagen. Enkele maanden na de shoot tussen de BN’ers, verscheen een editie waarin pikante beelden te zien waren waarop Georgina Verbaan naakt skateboardt en gamet. Voor Georgina Verbaan is naakt voor de camera poseren niks nieuws. In 2004 stond Georgina Verbaan al in de Playboy. Over deze shoot was de inmiddels 44-jarige Georgina niet tevreden, dus moest het twaalfjaar later nog maar een keer. Helemaal mee eens. En ook deze keer zijn wij erg tevreden. Wat ons betreft, mag dit een wekelijks terugkomende rubriek worden.

Bekijk hieronder de gewaagde foto’s:

Georgina Verbaan man man Georgina Verbaan man man 2

Georgina Verbaan man man 3

Georgina Verbaan man man 4 Georgina Verbaan man man 5 georgina verbaan naakt playboy Georgina Verbaan man man 7 Georgina Verbaan man man 8 Georgina Verbaan man man 9 georgina verbaan naakt playboy georgina verbaan naakt playboy

Conclusie

Kortom, het is duidelijk dat actrice Georgina Verbaan allesbehalve cameraschuw is. Gedurende haar carrière heeft ze de lens omarmd, zowel op televisieschermen als in de pagina’s van verschillende tijdschriften. Haar veelzijdigheid als model is bewonderenswaardig, variërend van smaakvolle outfits in bladen als AD Magazine, Beau Monde en Marie Claire tot meer gewaagde shoots, zoals naakt poseren voor Playboy en uit de kleren gaan voor FHM. Bovendien illustreert haar verschijning in LINDA, waar Geporgina Verbaan naakt werd gefotografeerd tijdens het skateboarden en gamen, haar zelfvertrouwen voor de camera.