Karakteristiek Funda herenhuis te koop nabij Amsterdam

Kom jij volledig tot rust aan het strand, maar leef je op door het bruisende stadsleven. Kortom: kun jij niet kiezen? Dan is deze prachtige woning gelegen in het Noord-Hollandse IJmuiden misschien wel wat voor jou. Dit herenhuis, dat onlangs verscheen op Funda en ongetwijfeld veel nieuwsgierige kijkers trekt, staat voor karakteristiek wonen.

Bij binnenkomst word je meteen voorgesteld aan de unieke details. Hoewel het pand dat oorspronkelijk is gebouwd in 1877 nog beschikt over de historische aspecten, is het compleet gerenoveerd en omgetoverd tot een moderne woning.

Funda parel: karakteristiek herenhuis nabij Amsterdam

Met een woonoppervlakte van 224 vierkante meter beschik je als eigenaar van het herenhuis over drie royale slaapkamers, waarvan er 4 te realiseren zijn en een Bed and Breakfast gedeelte, dat beschikt over een eigen badkamer. Daarnaast kun je in de garage je auto gemakkelijk en veilig kwijt, beschikt de woning over een ruime keuken met gigantisch kookeiland en een heerlijk dakterras waar je zomers kunt genieten van de ondergaande zon. Wil je snel een boodschapje doen, naar de haven of een wandeling maken door de duinen van IJmuiden? Dan ben je binnen een no-time afstand op de gewenste locatie.

Genoeg ruimte voor een privébioscoop of een fitnessruimte

In de kelder bevindt zich een royale ruimte waar jij al jouw fantasten in zou kunnen realiseren. Hoe je de kelder zou kunnen ombouwen tot een privébioscoop, zou hier een speelkamer voor de kinderen gerealiseerd kunnen worden, een fitnessruimte of een werkkamer waar jij jezelf in alle rust even kan afzonderen van de chaos om je heen.

Om volledig tot rust te komen zou je ook een bezoekje kunnen brengen aan de ingebouwde sauna op de eerste verdieping, die grenst aan een knusse badkamer die je uitzicht biedt op de groene omgeving.

Funda parel: karakteristiek herenhuis nabij Amsterdam

Ben jij helemaal verliefd op deze stijlvolle woning en neig jij naar het inplannen van een bezichtiging? Het herenhuis staat op het moment aangeboden op Funda voor €700.000 euro. Voor alles wat het herenhuis je te bieden heeft, vinden wij dat de prijs meer dan waard.

Funda parel: karakteristiek herenhuis nabij Amsterdam

Funda parel: karakteristiek herenhuis nabij Amsterdam

IJmuiden woning

woning IJmuiden