Als een baas wonen in Den Bosch

Je hebt niet alleen het geluk dat je op elke hoek van de straat een bakker hebt die Bossche bollen verkoopt, je woont ook nog eens in één van de gezelligste steden van Brabant. Dit herenhuis is misschien wel jouw droomwoning, want het ligt niet alleen fantastisch, het is ook nog eens een mega karakteristieke woning.

Hoe mooi is het om eigenaar te worden van een herenhuis, waar altijd wel een mooi verhaal achter schuilt. Parkeren in het centrum van de stad was bovendien nog nooit zo makkelijk geweest.

herenhuis in den bosch

Duurste woning staat te koop in het centrum van de stad

Dit herenhuis bevindt zich op de Sint Josephstraat, om de hoek bij de markt in Den Bosch. Eigenlijk kan je bijna niet centraler zitten dan deze spot en eenvoudig de beste mannen kledingwinkels in Den Bosch bezoeken. En zo’n herenhuis is natuurlijk prachtig, vooral met deze ligging. In totaal heb je een woonoppervlakte van 462 vierkante meter. Dit alles is verdeeld over drie woonlagen en een riante kelder. In totaal vind je 7 slaapkamers in het herenhuis, zo kan je ook nog eens een hotel zijn voor al je vrienden die een avond flink willen doorzakken. Ook zijn er twee badkamers in de woning aanwezig, zo hoef je nooit te wachten op iemand anders die er extra lang over doet.

Ook heb je in totaal nog 293 vierkante meter perceel. Je achtertuin is 39 vierkante meter, maar dat is nog redelijk groot voor een woning in de binnenstad van zo’n grote stad. Tot slot heb je plek voor maximaal vier auto’s op eigen terrein. Dus mocht je een mooi wagenpark willen aanschaffen, dan is er genoeg plek om alles te parkeren.

woonkamer herenhuis

Er hangt een prijskaartje aan het herenhuis op Funda

Om in het centrum van Den Bosch te kunnen wonen, moet je wel even wat geld dokken. In totaal is de woning 2.250.000 euro. Maar wanneer je dat zou betalen, zou je wel een prachtig authentieke woning hebben in een van de meest geliefde steden van Brabant. Check hieronder meer beelden van de Funda woning:

herenhuis master bedroom Den Bosch Funda te koop duurste