Stijlvolle apparatuur voor een mannenkeuken

Als jij het woord ‘citruspers’ hoort, dan denk je hoogstwaarschijnlijk niet aan een sexy keukenapparaat. Laten we vooropstellen dat we dat best begrijpen. Echter bewijst het Eindhovense merk Espressions keer op keer dat dergelijke apparaten wél enorm stijlvol kunnen zijn.

Zo’n vijf jaar geleden had Espressions het doel om een iconische citruspers te ontwikkelen en de rest is geschiedenis. In nauwe samenwerking met het bekende ontwerpbureau VanBerlo en de fabrikant Bravilor Bonamat werd De Juicer ontwikkeld. Eén ding is zeker: deze citruspers van Nederlandse bodem is een waar design stuk in je keuken.

Citruspers The Juicer sapjes maken

The Juicer

Espressions €399 Shop nu

De Juicer is de beste citruspers

Dat er op geen enkel vlak concessies gedaan zijn, is een zekerheid. Er is uitsluitend gekozen voor de beste techniek en materialen, waardoor De Juicer hét paradepaardje van jouw keuken zal zijn.

We hebben de citruspers in feite opnieuw uitgevonden – Marc Berendsen, eigenaar van Espressions

De citruspers heeft een karakteristieken roestvrijstalen kegel die ervoor zorgt dat jij jouw droomsap kan persen. Zo kan je niet alleen citrusvruchten persen, maar zelfs granaatappels. Wanneer de kegel met de klok mee draait, zal jouw glas gevuld worden met fris en helder sap. Dus heb jij zin in een heldere jus d’orange? Geen probleem!

Maar wanneer jij met één druk op de andere knop de kegel de tegengestelde richting op laat draaien, dan zal je écht omver geblazen worden. De Juicer zal een zachtere sap vol met vezels (tot 70% meer) voorschotelen. Zo heb je binnen een handomdraai een geheel andere sinaasappelsap, eentje die jou ongetwijfeld omver blaast.

The Juicer citruspers kopen

De unieke perskegel zorg er bovendien voor dat de bittere vruchtkern in de schil blijft zitten. Het resultaat: een sap met een veel zoetere smaak. Ook als jij na het sporten zin hebt in een stevige smoothie is De Juicer je beste vriend. Mix vers sinaasappelsap met verse of bevroren vruchten en binnen no-time heb jij een smoothie van wereldklasse voor je neus. Cheers, chef!

Een aantal andere verwachtingen worden met gemak overtroffen. Vooral op het gebied van duurzaamheid scoort ie een dikke 10. Hij is namelijk ontworpen om een heel leven lang mee te gaan. De onverslijtbare inductie motor en roestvrijstalen aandrijfas zorgen ervoor dat het een vrijwel onverwoestbare machine is. En geloof ons maar: zodra je eenmaal dit paradepaardje in huis hebt, zal je hem ook intensief gebruiken. Sapjes gaan écht onderdeel van jouw dagelijkse voedingsschema worden.

 

En mocht jij ook zo’n hekel hebben aan een flinke rotzooi in de keuken, dan hoef jij je ook geen zorgen te maken. Je kan eenvoudig alle afwasbare onderdelen afnemen voor een snelle reiniging van het apparaat. Zo blijft je keuken altijd fresh.

The Juicer is verkrijgbaar bij de betere kookwinkels, de Bijenkorf en Hanos. Check de website van De Juicer voor meer info over dit knap staaltje Nederlands vakmanschap. Proost!