De carrière van Froukje de Both

Al in 1997 speelde Froukje de rol van Mariëtte in Goudkust en sindsdien is haar carrière alleen maar bergopwaarts gegaan. Twee jaar later werd ze zelfs verkozen tot ‘TV Babe of the Year’ en enkele jaren later verscheen Froukje de Both in de Playboy. Kortom: de mediawereld stond aan haar voeten.

 

Wanneer je even kijkt naar haar filmografie, dan vind je een hele waslijst aan titels. Zo heeft ze niet alleen als actrice gespeeld in films en series als Pista!, Costa!, Baantjer, Goede tijden, slechte tijden en voetbalvrouwen, maar verscheen ze ook vaak als presentatrice op het beeldscherm. Dit deed ze niet voor de minste programma’s. RTL Boulevard, De Grote Improvisatieshow en Eigen Huis & Tuin zijn hier een aantal voorbeelden van. Dat Nederland Froukje de Both dus graag op tv zag, dat is een understatement.

De Instagram-foto’s van Froukje zijn als goede wijn

Maar niet alleen op tv staat ze in de spotlights, ook op social media heeft ze veel fans. Met zo’n 94 duizend volgers op Instagram kunnen we stellen dat de BN’er een grote fanbase heeft. Als je kijkt naar haar spontaniteit en haar looks, verbaast dit ons helemaal niks.

Je hebt het vast wel eens vaker gehoord: “Sommige vrouwen zijn net als wijn. Hoe ouder, hoe beter.” Dit geldt voor veel vrouwen boven de 50 jaar en nu ook zeker voor de enige echte Froukje de Both.

Wij selecteerden een aantal Instagram-foto’s van Froukje de Both. Deze vind je hieronder: