De carrière van Froukje de Both

Froukje de Both is al jarenlang op televisie te zien. Vanaf 1997 maakte de Nederlandse man kennis met deze knappe verschijning toen ze een rol had in Goudkust. Eind jaren negentig werd ze terecht uitgeroepen tot TV Babe of the year en in 2001 en 2002 mocht ze shinen in de Playboy.

De afgelopen jaren hebben we Froukje de Both in talloze radio en tv programma’s kunnen aanschouwen. Zo deed ze in 2006 mee aan Dancing On Ice, was ze in 2007 op zoek naar de ware in Wie wordt de man van Froukje?, heeft ze de Formule 1 gepresenteerd en is ze ook de presentatrice geweest bij de TV makelaar. Ze heeft daarnaast ook op 538 verschillende programma’s gepresenteerd. Een hele waslijst aan carrièrehoogtepunten dus.

Wat doet Froukje tegenwoordig?

Tegenwoordig kun je Froukje zien in het programma Eigen huis en tuin: Lekker leven. In dit programma bezoekt Froukje de Both samen met wat handige mannen verschillende koppels die wat aan hun huis willen laten doen. Zij worden dan geholpen met een metamorfose.

Ze deelde onlangs een Playboy-foto op Instagram

De actrice besloot op Instagram een soort throwback te doen, door haar Playboy foto te delen op Instagram, nadat ze deze foto als een polaroid tegenkwam op haar zolderkamer. Natuurlijk riep dit bij haar de nodige herinneringen op, dus besloot ze de mooie foto en het verhaal erachter met de wereld te delen. Laten wij eerlijk zijn, we vinden het nooit erg om een foto van Froukje de Both te zien.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Froukje de Both (@froukjedeboth)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Froukje de Both (@froukjedeboth)