Wie is Frenna?

Mocht Nederlandstalige rap niet helemaal je ding zijn, kan het best dat de naam Frenna je niks zegt. Daarom volgt hier een korte introductie. Francis Edusei, beter bekend onder de artiestennaam Frenna, is geboren op 17 november 1991 in Den Haag. Hij is een Nederlandse rapper en zanger en lid van de rapformatie SFB, samen met de artiesten Jandro, Priceless en KM.

Daarnaast brengt hij ook veel popmuziek uit als soloartiest en dit doet hij dat veel in samenwerking met andere grote artiesten zoals Ronnie Flex maar ook de groepen Broederliefde en SBMG. In 2015 kwam het eerste grote succes van Edusei, hij was namelijk onderdeel van het “The New Wave” album en met het nummer “Investeren In De Liefde” begon zijn veelbelovende carriΓ¨re.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door 777 (@frenna)

De nieuwe Urban Lamborghini Urus van de rapper

Een model dat steeds meer verkocht wordt in Nederland, de Lamborghini Urus. Toch heeft de Haagse rapper een geΓΌpgraded versie van de auto gekocht. Die van hem is namelijk volledig getuned met een carbon kit van Urban Automotive, het product waar zij bekend om staan. Ook zijn zij het merk waar Rico Verhoeven tegenwoordig mee samenwerkt en die ook zijn Mercedes G-klasse een dikke make-over hebben gegeven.

Frenna heeft zichzelf dus beloond met de aanschaf van een prachtige Urban Lamborghini Urus, dat blijkt uit een recent post op Instagram. De waren in dus voorzien van een volledige carbon kit, maar heeft ook nog sportieve NDS-1 Vossen-velgen gekregen, dit is gemonteerd door Absolute Motors. Omdat er toch nog ergens een beetje kleur moest terugkomen, zijn er grote oranje remklauwen gemonteerd.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Absolute Motors (@absolute.motors)


Normaal gesproken ligt de prijs van een Lamborghini Urus rond de 312.000 euro. Maar vanwege een volledige carbon kit op deze auto, te waarde van een geschatte 50.000 euro, heeft de rapper waarschijnlijk rond de 364.000 euro betaald voor zijn nieuwe wagen. Mocht je zelf nou ook zo’n dikke auto willen, er staat er nog een zeer bijzondere Lamborghini te koop op Marktplaats voor een ongelofelijk hoge prijs. Zie hieronder een aantal foto’s (Instagram):