De carrière van Suzan & Freek

Ze zijn vaak te horen op de radio maar mocht je niet weten wie zij zijn, volgt hier een korte introductie. Suzan Stortelder en Freek Rikkerink kennen elkaar van de middelbare school. Waar voor beiden de liefde voor muziek begon, begon ook de liefde voor elkaar. Hun fanbase groeide al snel door hun video’s op Facebook, waar zij hun eigen versies van bekende hits deelden. In 2018 kwam hun eerste eigen (zelfgeschreven) nummer Als het avond is uit. Deze was al snel op de hitlijsten te vinden en hun carrière kreeg een flinke boost.

Het duo groeide snel uit tot een van de bekendste in Nederland. Hierdoor waren Suzan & Freek ook te zijn bij de Streamers en werden ze onderdeel van De Vrienden van Amstel LIVE! Als als dat al niet genoeg was, hebben ze ook in 2022 een uitverkochte clubtour mogen doen en twee volledig uitverkocht concerten in de Ziggo Dome gehouden. Mocht je ze zelf willen inhuren voor je eigen partij, dan kan dat. Lees ook hoe duur Suzen & Freek per optreden zijn.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Suzan & Freek (@suzanenfreek)

De woning in Weesp is verkocht

Het zangduo heeft dus hun woning verkocht, deze staat een de Oudegracht in Weesp. De woning is door hen gekocht in 2018 voor 409.000 euro. Maar zelf hebben wij de woning te koop gezet voor 495.000 euro. Uiteindelijk is de woning zelfs verkocht voor 525.000 euro. Dit is dus al een dikke winst van 116.000 euro voor het koppel. Ka-ching. Suzan en Freek wonen tegenwoordig in een vrijstaande woning in Nederhorst den Berg, welke zij kochten voor 950.000 euro.

woning verkocht van suzan en freek

Wat krijgt de koper van de woning? De woning is een historisch grachtenpand en een beschermd stadsgezicht. De woning heeft een oppervlakte van 117 vierkante meter. Totaal zijn er vier kamers, waaronder twee slaap- en 1 badkamer. Alles is verdeeld over drie woonlagen. Op de begaande grond vind je een open woonkeuken en grote eetkamer. Vervolgens bevinden de badkamer en de grote woonkamer zich op de eerste verdieping. De slaapkamers zijn te vinden op de tweede verdieping.

Voor meer informatie kijk op BekendeBuren of check de foto’s hieronder:

suzan en freek verkopen woning

woning weesp suzan en freek verkocht met dikke winst