De romance tussen Diego Simeone en zijn 17 jaar jongere vriendin

De Argentijnse voetbaltrainer en voormalig profvoetballer die voor onder andere de clubs Sevilla, Atlético Madrid, Internazionale en SS Lazio speelde, zit al jaren op een roze wolk. Sinds 2014 zijn Simeone en zijn maar liefst 17 jaar jongere vriendin een onafscheidelijk koppel. Na vijf jaar te hebben gedate trouwden de twee tijdens een uitbundige ceremonie in het Italiaanse Toscane.

Hoewel de voetbaltrainer regelmatig de voorpagina’s weet te vullen met nieuws, lijkt zijn vriendin ook de aandacht te trekken van de schijnwerpers. De 35-jarige Carla Pereyra kruipt regelmatig voor de camera en poseerde voor verschillende shoots. Als jongedame wilde ze haar dromen najagen en verhuisde naar Milaan, daar een glansrijke modellen carrière op te bouwen. Ze werkte daar onder andere samen met ontwerpers als Max Mara en Alberta Ferretti.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door CARLA PEREYRA (@carla.pereyra15)

Carla brak door in 2010 met haar deelname aan Supervivientes: Perdidos en Honduras. Daarna verscheen ze in 90 Minuti, Amigas y conocidas en Viva la vida. Hoewel ze zich enige tijd in de showbizz- en entertainment wereld bevondt, merkte ze dat haar passie niet in deze branche lag. De mooie dame raakte gefascineerd door de schoonheid van kunst en werkte enige tijd in een galerie in New York. Hoewel de geruchtenmolen op volle toeren sloeg en zij de baby speculaties bleef ontkennen, raakte ze in 2016 in verwachting van de Argentijnse coach. De twee hebben samen twee gezonde kinderen.

Carla Pereyra op Instagram

Carla is een sportfanaat en dat is te zien op haar socials. De bloedmooie tv-presentatrice amuseert haar ruim 280 duizend volgers op Instagram regelmatig met de spontane beelden. Hoe menig fan te maken krijgt met de geluksmomentjes van het gezin, de work-outs in de gym en de stijlvolle fotoshoots, mogen we ook genieten van jaloersmakende zonvakanties. De 17 jaar jongere vriendin van Atletico Madrid-trainer Diego Simeone, haalt bij ons het zonnetje in huis en tovert een brede glimlach op ons gezicht.

Heb jij nog geen genoeg gekregen van de beeldschone Argentijnse blondine? Geniet dan nog even verder met de Instagram beelden hieronder.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door CARLA PEREYRA (@carla.pereyra15)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door CARLA PEREYRA (@carla.pereyra15)