Lamborghini Urus Mansory te koop

De speciale sportwagen staat in het Zuid-Hollandse Papendrecht en is op het moment van schrijven de duurste auto die te koop staat op Marktplaats. De volledige naam van de auto luidt Lamborghini Urus Mansory Venatus. Wat opvalt aan de auto is dat hij volgens de advertentie slechts tien kilometer gereden heeft. Wat bijzonder is, want vaak worden auto’s puur getuned voor de eigenaar en dan hebben ze meestal al flink wat kilometers gereden.

De Lamborghini is voorzien van de typische gele Lamborghini kleur, Giallo Auge, en heeft alle specificaties waar Mansory bekend om staat. Denk hierbij aan bijvoorbeeld de Mansory Roof Spoiler, Exhaust Systeem en de Rear Hatch Panel. En natuurlijk, zoals het hoort bij een Mansory, zijn haast alle elementen volledig gemaakt van carbon.

duurste auto marktplaats lamborghini te koop 1

Kracht onder de motorkap

Niet alleen het exterieur van de auto is onder handen genomen, ook de motor is flink aangepakt door het Duitse tuningbedrijf. De 4,0 liter achtcilinder benzinemotor heeft normaal gesproken een vermogen van 650 pk. Door de tuning is dat gestegen  naar een dikke 1001 pk. Met de motor schiet je van nul naar 100 kilometer per uur in een korte 2,9 seconden. Het versnellen stopt pas bij de 340 kilometer per uur.

De prijs van de Lamborghini op Marktplaats

Je moet wel even je portemonnee open trekken voor deze Italiaanse krachtpatser. Gemiddeld zou deze wagen in Nederland zo’n €300.000 kosten. Maar omdat dit natuurlijk een getunede versie is, gaat de prijs al ontzettend omhoog. De vraagprijs voor deze Lamborghini Urus Mansory is namelijk €786.940.

Interesse in de auto of meer foto’s willen zien? Check dat dan hieronder of op de advertentie op Marktplaats:

duurste auto marktplaats lamborghini te koop 5 duurste auto marktplaats lamborghini te koop 5 duurste auto marktplaats lamborghini te koop 5 marktplaats lamborghini geel urus