De Nederlandse volkszanger is al jaren actief in de entertainmentwereld. Frans Bauer verdient met zingen en presenteren aardig wat centjes. Dat heeft hij natuurlijk aan zijn eigen talent en harde werken te danken, maar ook voor zijn kinderen lijkt Frans zijn succes voordelen te hebben.

Frans Bauer heeft een woningen gekocht voor zijn zoon

De 21-jarige zoon Christiaan Bauer heeft van zijn ouders een woning gekregen. Frans kocht een prachtige koopwoning voor zijn zoon die hij ook nog eens heeft laten ombouwen. Christiaan heeft geluk; zijn huis was mooi op tijd klaar voor zijn verjaardag. Maar niet alleen Christiaan heeft geluk met deze gift, ook zijn vriendin mag volop gaan genieten van het huis.

https://www.instagram.com/p/CJZjx56BzQj/

De woning in Fijnaart

Voor velen kan voor het eerst uit huis gaan best wel lastig zijn. Gelukkig hoeft Christiaan Bauer zich geen zorgen te maken over het contact met zijn ouders. Zijn nieuwe huis ligt namelijk ontzettend dichtbij het huis van zijn ouders en er zijn in principe geen redenen om de lekker diverse kookkunsten van zijn ouders te hoeven missen.

Voor bijna 350.000 euro hebben ze de woning op de kop weten te tikken. Het huis beschikt over een woonoppervlakte van 145 vierkante meter en heeft vier slaapkamers en een grote keuken die aan de woonkamer is verbonden. Ook heeft de woning een prachtige tuin met afdak waar in de zomer lekker van het weer genoten kan worden. Omdat het een koopwoning is en veel kamers bevat, kan de woning in ieder geval lang mee gaan en is er door de recente verbouwing weinig op aan te merken. Er zijn vast weinig 21-jarigen die het zó goed treffen met een eerste starterswoning. Daarentegen hebben ook weinig andere 21-jarige Frans Bauer als vader.

Christiaan is ook geen stilzitter

Dat de 21-jarige een bekende vader heeft wil natuurlijk niet zeggen dat de jongen zelf niks onderneemt. Met bijna 10.000 volgers op Instagram lijkt hij langzamerhand zelf al een – soort van – bekende Nederlander te worden. Christiaan heeft de zangkunsten van zijn vader (en moeder, zo blijkt uit het RTL programma The Masked Singers) geërfd en liet zijn zangkunsten niet lang geleden op televisie horen. In het programma Hoge Bomen (SBS6) zong hij het nummer “Papa” van Stef Bos als verrassing voor zijn vader. Naast zijn zangtalent maakt Christiaan ook video’s op TikTok waar hij al aardige bekendheid aan het vergaren is met wel 28.4 duizend volgers.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Frans Bauer (@fransbauer)

Benieuwd naar de andere dure aankopen van Frans Bauer? Kijk dan nog even naar de auto van Frans Bauer.