Maak kennis met Love Island-deelneemster Shannon Singh

Shannon Singh is voornamelijk bekend als realityster, maar die carrière hield helaas niet lang stand. In 2021 deed ze mee aan de Britse versie van Love Island, maar deze deelname was van zeer korte duur. Na één dag werd ze al van het eiland gestuurd. Kijkers waren erg fan van haar en hoopten op een bizarre wending en dat Shannon Singh terug zou keren in het programma, echter mocht het niet zo zijn.

Voordat ze meedeed aan Love Island was Shannon actief op het veelbesproken platform OnlyFans. Ze had hier redelijk wat fans, maar ze besloot haar account net voor haar deelname aan het programma te verwijderen. Dit kwam mede doordat haar foto’s publiekelijk gelekt waren. Verder houdt de Love Island-deelneemster zich veel bezig met Instagram en haar YouTube-kanaal en draait ze of en toe wat leuke plaatjes op feestjes.

Shannon heeft lak aan de richtlijnen

Shannon Singh is haar uitdagende kunsten zeker niet verleerd en dat laat ze ook zeker zien. Instagram is niet zo’n fan van dames die uit de kleren gaan, maar Shannon lijkt daar maling aan te hebben. Ze plaatst namelijk een foto met een witte handdoek op haar hoofd, maar dat is dan ook het enige stukje stof op heel de foto.

De vormalig Love Island-deelneemster laat haar prachtige rondingen op de foto zien terwijl ze vanaf het balkon naar het uitzicht van Ibiza kijkt. Dat de energy op Ibiza different is, dan blijkt maar weer. Wij zijn net als de volgers van Shannon enorme fan.

Zie hieronder meerdere Instagram-foto’s van Shannon:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht dat is gedeeld door @shannonsinghhh

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht dat is gedeeld door @shannonsinghhh

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht dat is gedeeld door @shannonsinghhh

Wij krijgen het heel warm van Shannon, maar ook van oud Love Island deelneemster Lisa van Zuylen hebben worden we zeker niet koud.