Met haar (op moment van schrijven) ruim 82.000 volgers op Instagram wordt ze alsmaar populairder op social media. Benieuwd waar ze deze bekendheid verworven heeft? Lees dan snel verder.

Wie is Lisa van Zuylen?

Deze blondine is werkzaam als model en beleefde haar grote doorbraak in 2016 als finalist voor Miss Beauty of Utrecht. Dit vormde het startpunt voor haar carrière, ondanks dat ze als runner-up eindigde. Hierna had ze verschillende shoots voor webshops en cosmeticaproducten.

Twee jaar later volgden haar eerste presenteerklussen. Je kunt haar daardoor kennen van het YouTube-kanaal van Axed. Ze had daar interviews met onder meer Ronnie Flex, Maan, Famke Louise, Bizzey en Donny Roelvink. Ook lanceerde ze in 2019 een aantal vlogs genaamd Thuisblijvers. Dit deed ze in samenwerking met Zoover. Nadat ze bijna Miss Beauty of Utrecht werd waagde ze in 2019 een tweede poging, maar ditmaal landelijk voor de Miss Nederland-verkiezing van datzelfde jaar. Ook hier stroomde ze door tot aan de familie. Uiteindelijk ging hier Sharon Pieksma met de eer vandoor.

Tot slot kun je haar ook kennen van het tweede seizoen van het televisieprogramma Love Island. In september 2019 was zij namelijk een van de deelnemers. Hierin vormde ze een tijdje een koppel met Thijs, maar er waren meer mannen die veel interesse in haar hadden. Zo had ze ook een tijdje een relatie met Giovanni Troupee, dit is een profvoetballer die momenteel bij FC Twente speelt.

Nieuwe vriend

Heeft Lisa jouw interesse gewekt? Dan is dat tevergeefs. Sinds kort is ze weer helemaal verliefd, zo is te zien op haar Instagram-profiel.

Bekijk hieronder twee  foto’s van de Instagram-pagina van Lisa: