Welke films verschijnen deze week Nieuw op Netflix?

In week #22 kun je twee goede films nieuw verwachten op Netflix. Laat je meeslepen door het verhaal van Kenny Wells en Bre-X Minerals in de film Gold en geniet van Jennifer Lopez op je scherm met The Wedding Planner.

Gold

Gold neemt je mee terug in de tijd naar 1989. Matthew McConaughey speelt de mislukte zakenman Kenny Wells, die het mijnbedrijf Bre-X Minerals opricht. Hij gaat samen met de mysterieuze geoloog Michael Acosta naar het tropische Aziatische eiland Borneo, waar ze een stuk land hebben gekocht. De eerste steekproeven tonen aan dat er heel wat goud in de grond zit: jackpot! Er blijkt steeds meer goud in de goudader te zitten. De getallen lopen snel op en daarmee ook de waarde van Kenny’s bedrijf. Totdat blijkt dat het allemaal niet zo mooi is als het lijkt. Gold is gebaseerd op het Bre-X schandaal uit 1993. De film is vanaf woensdag 1 juni te zien op Netflix.

 

The Wedding Planner

Een twintig jaar jongere Jennifer Lopez op je scherm, dat is toch genieten? In de film The Wedding Planner uit 2001 wordt huwelijksplanner Mary Foire verliefd op de arts Steve Edison – gespeeld door Matthew McConaughey – wanneer hij haar red van een ongeluk. Toch is niet alles rozenkleur en maneschijn, wanneer ze een bruiloft moet plannen voor niemand minder dan Steve en zijn verloofde. Je kunt vast al wel raden hoe het verhaal van deze typische romantische comedy afloopt. The Wedding Planner verschijnt op woensdag 1 juni op Netflix.