Netflix komt met de duurste film aller tijden

We kunnen aan het budget van The Gray Man wel merken dat het een fantastische film gaat worden. Aan de cast zal het in ieder geval niet liggen. We volgen in de nieuwe film op Netflix voormalig CIA-agent Court Gentry, aka Sierra Six, aka The Gray Man (gespeeld door Ryan Gosling). In eerste instantie jaagde Court Gentry op mensen, maar ondertussen is dat heel anders. Hij wordt namelijk zelf opgejaagd door Lloyd Hansen (gespeeld door Chris Evans) die een voormalig collega is van de CIA. Toch gaat deze oud-collega door vuur om Gentry uit te kunnen schakelen. Daarbij wordt hij bijgestaan door de knappe Ana de Armas.

 

Ryan Gosling en Chris Evans samen in een film, dat belooft al wat. Dan is de knappe Ana de Armas ook nog aanwezig, nog een reden om voor deze film te gaan. Maar daarbij zijn er nog een paar topnamen zoals; Alfre Woodard, Wagner Moura, Regé-Jean Page, Billy Bob Thornton, Dhanush en Jessica Henwick. Een cast waar wij wel voor tekenen.

De cast is top, daar kunnen we niet omheen maar laten we het even over de makers van de film hebben. De film wordt namelijk geregisseerd door de Russo-brothers. Deze zal je misschien wel kennen van films zoals Extraction, Avengers: Endgame en Captain America: Civil War.

De officiële trailer van The Gray Man

We kunnen de trailer in één woord omschrijven: actieHeel eerlijk gezegd hadden we ook niets anders verwacht. We zien letterlijk vuurwerk, gekke achtervolgingen en heftige confrontaties tussen de geweldige hoofdrolspelers.

We mogen ook echt wel wat verwachten van deze film op Netflix voor de prijs. De streamingdienst heeft namelijk veel budget uitgetrokken voor deze film. Het gaat om een bedrag van maar liefst 200 miljoen euro.

Bekijk hieronder de fantastische trailer van The Gray Man: