Het landhuis van Afrojack in Leersum

In 2013 kocht Nick van der Wall – ook wel beter bekend onder de artiestennaam Afrojack – een prachtig landhuis in Leersum. Over het feit dat hij veel geld heeft verdiend hebben we niet gelogen, want hij blijkt het huis cash te hebben afgerekend.

 

De villa kocht hij destijds voor een bedrag van 2.050.000 euro, maar toen hij dit landhuis zelf te koop zette besloot hij dit bedrag flink te verhogen. Hij zette het te koop voor een bedrag rond te 3 miljoen euro. Hier vond hij uiteindelijk ook een koper voor en dus maakte Afrojack een winst van rond de één miljoen euro, minus de kosten van de verbouwing die hij destijds heeft laten uitvoeren. Maar is het het geld waard?

afrojack-verkoopt-landhuis-winst
Bron: BekendeBuren

Wat krijg je voor een woning van 3 miljoen euro?

Het landhuis heeft een woonoppervlakte van 355 vierkante meter. In totaal beschikt de woning over zeven kamers, waarvan drie slaapkamers en twee badkamers . Ook zien we op foto’s dat er één kamer ingericht is als wijnkelder. Is de nieuwe eigenaar niet toevallig Martien Meiland? Die zou zich in ieder geval thuis voelen.

afrojack-villa-leersum-wijnkelder
Bron: BekendeBuren

Mocht je lekker willen afkoelen, dan heeft dit huis ook nog een zwembad om een duik in te nemen. De tuin ziet er ook fantastisch uit en daar kun je redelijk wat zonuren meepakken. Ruimte voor auto’s is er ook genoeg, want het landhuis beschikt over een ruime garage waar je al je auto’s kwijt kunt.

Gelukkig heeft Afrojack nog steeds een dak boven zijn hoofd, hij kocht namelijk een dure kasteelvilla De Markgraaf.

Zie de website van BekendeBuren voor meer foto’s van de verkochte woning van.