Het salaris van de zanger

Frans Bauer verdient erg goed. Voor een optreden van een halfuur rekent hij namelijk 10.000 euro. Hij geeft rond de 4 optredens per maand en verdient dus 40.000 euro per maand. Per concert haalt hij ook nog 800.000 euro binnen. Dat heeft hij 50 keer gedaan in Ahoy. In 1996 heeft hij zijn eerste huis gekocht in Fijnaart. Hij telde er 431.000 euro voor neer.

 

Verder verdient hij geld via zijn webshop. Zo verkoopt hij bijvoorbeeld een trolley met zijn gezicht erop. Met een aantal reclames voor Robijn en De Energie Maatschappij harkte hij nog meer tonnen binnen. Ook was hij te zien als presentator bij Bananasplit. Met al die inkomstenbronnen heeft hij een vermogen van zo’n 16 miljoen euro verzameld. Bij De Telegraaf rekenden ze overigens uit dat als Frans Bauer nog steeds wekelijks bij de Chinees bestelt, hij zo’n 6000 euro per jaar uitgeeft aan deze culinaire uitspatting. Hij kan wat missen, die Frans!

 

Wat voor auto rijdt Frans Bauer?

Qua auto’s rijdt Frans Bauer een echte gezinswagen in de vorm van een Mercedes. Ook bezit hij een BMW X5 en een BMW 5-serie. De BMW X5 is een SUV die al sinds 1999 geproduceerd wordt. Frans zal deze dus ook voornamelijk voor zijn kinderen gebruiken.

Zijn BMW 5 Series is juist een sportiever model. Met 394 pk, een topsnelheid van 235 kilometer per uur en een acceleratie van 7.9 seconden van 0 naar 100 is de BMW 5 Series een indrukwekkende wagen. Als hij snel naar zijn zoveelste schnabbel moet crossen zal Frans dus graag in deze auto rijden. Dat rijden doet hij overigens met veel plezier, als hij er maar bij kan zingen:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Frans Bauer (@fransbauer)