Frank Lammers reageert op zijn rol in Undercover

In Undercover maakten we kennis met Ferry Bouman. De rol wordt legendarisch neergezet door Frank Lammers en voorlopig is hij daar ook nog niet klaar mee. Zo staat seizoen 3 van Undercover op de planning, met onder andere nieuwe personages. Dat niet alleen: ook is Lammers, samen met Elise Schaap (die Danielle speelt), binnenkort te zien in een film over de vroegere carrière van de drugsbaas.

Of je alles van Undercover nou verslindt of één van de weinige mensen bent die de serie nog nooit aan heeft gezet: de kans is groot dat ook jij niet meer rondom het personage van Frank Lammers heen kan. De acteur reageerde in een interview met het AD op het succes dat hij met de serie heeft.

Frank Lammers

De acteur geeft aan het wel eens lastig te vinden dat hij succes heeft met een serie over drugscriminelen. Vanwege die reden probeert hij mee te werken aan projecten die de politie organiseert. Zo doet hij zijn plicht en draagt hij zijn steentje bij. Tegelijkertijd vindt Frank Lammers ook weer niet dat criminaliteit in Undercover wordt verheerlijkt. Hij is namelijk van mening dat er ook heel veel uit Ferry’s leven kapot wordt gemaakt. Denk aan vriendschappen die verbroken worden en zijn relatie die geen stand houdt. De acteur kijkt dus behoorlijk dubbel tegen de serie aan.

Undercover seizoen 3 en Ferry de film komen op Netflix

Dát er van Undercover nog een derde seizoen én film komt, is dus inmiddels duidelijk. Seizoen 3 kunnen we naar alle verwachtingen in september verwachten. Voor die tijd is het eerst tijd om Frank Lammers te zien schitteren in Ferry, de film over zijn personage. Daarvan komt de releasedatum rap dichterbij. Vanaf 14 mei kunnen we Ferry namelijk zien op Netflix. De voorlopige cast, met onder andere Huub Stapel en Monic Hendrickx als nieuwkomers, is in ieder geval al veelbelovend.