Forever Rich wordt eerste Nederlandse Netflix Original film

Nederland is niet meer weg te denken in het assortiment van Netflix. Het beste voorbeeld hiervan is natuurlijk Undercover. Er zijn al twee seizoenen uitgebracht, een derde is onderweg en ook wordt er had gewerkt aan een film over Ferry. Die serie is een samenwerking tussen Nederland en België. Ares was de eerste Nederlandse Netflix Original serie.

Nu weten we ook meer over de eerste Nederlandse Netflix Original film. Deze zal Forever Rich gaan heten.

Veelbelovende rapper wordt beroofd met grote gevolgen

De titel van Forever Rich film slaat op de hoofdpersoon van de film, Richie. Tegelijkertijd verwijst het natuurlijk ook naar rijkdom. Die rijkdom wordt gekoppeld aan Richies carrière. Hij is namelijk hard op weg om de grootste hiphop ster te worden van ons land.

Alles verandert echter als hij wordt overvallen en zijn dure horloge kwijtraakt. Alsof dat nog niet erg genoeg is, duiken beelden op van de overval. Om zijn naam en reputatie te redden zal hij de achtervolging moeten inzetten om zijn horloge weer terug te krijgen.

Veelbelovende cast voor Forever Rich

Het plot van Forever Rich klinkt vermakelijk en spannend. De hoofdrol, die van Richie, zal worden gespeeld door Jonas Smulders. Hij speelde eerder in films als Niemand in de Stad, Paradise Drifters en Geen Koningen in ons Bloed. Daniel Kolf, Sinem Kavus en Yootha Wong-Loi-Sing zullen ook rollen spelen. Er is dus vooral voor een jonge, veelbelovende cast gekozen. Toch zijn er met rollen voor onder andereeMustafa Duygulu en Hadewych Minis ook gekozen voor wat oudere castleden.

Nederlandse nieuwkomers op Netflix in 2021

De film is een project van Shady El-Hamus en Jeroen Scholten. Voorlopig staat Forever Rich op de planning voor een release in 2021. De film is bij lange na niet de enige toevoeging op Netflix in het nieuwe jaar. Onder andere de documentaire over rapper Snelle kunnen we dan namelijk verwachten.