Nieuw op Netflix: prikkelende series in week #28

Het aanbod van Netflix wordt steeds uitgebreid. Dat zorgt voor aangename verrassingen en toevoegingen. Zo kunnen we sinds kort genieten van Public Enemies, waarin Johnny Depp een gangster speelt die door de FBI achterna wordt gezeten. In week 28 komen daar een aantal nieuwkomers bij. Dit is wat er deze week nieuw op Netflix verschijnt.

Stateless

Deze Australische serie is deels gebaseerd op een waargebeurd verhaal, wat de verhaallijnen alleen nog maar schrijnender maakt. De zesdelige serie speelt zich af in een detentiecentrum in Australië. Daar raken de levens van vier verschillende personages al gauw met elkaar verweven. Allemaal zijn ze vanwege een andere reden in het kamp terechtgekomen. De serie stelt vragen bij de slechte omstandigheden in het kamp en de legitimiteit van het vasthouden van de personages. Vanaf woensdag 8 juli staat Stateless nieuw op Netflix.

 

The Protector – seizoen 4

Van deze serie verschenen er eerder al drie seizoenen, maar het verhaal over Hakan en het eeuwenoude genootschap waar hij deel van uitmaakt, gaat door. De serie The Protector speelt zich af in Istanboel. Daar zagen we voorheen al hoe de ‘normale’ Hakan ontdekt dat hij een afstammeling is van een geheim genootschap. In het nieuwste seizoen krijgt de oorlog tussen de Immortals en de Protectors een persoonlijke lading. Van profetieën tot vergif en spannende straatachtervolgingen: The Protector seizoen 4 heeft het allemaal. Vanaf donderdag 9 juli staat het seizoen nieuw op Netflix.

 

Down To Earth with Zac Efron

Zac Efron kennen we natuurlijk van komedies als Neigbors en Dirty Grandpa. Maar hij bewees met zijn rol als seriemoordenaar Ted Bundy ook serieuze rollen voor zijn rekening te kunnen nemen. Voor zijn nieuwe show gooit de acteur het over een andere boeg. Down To Earth with Zac Efron is namelijk een reisshow, waarbij hij de wereld over reist om nieuwe perspectieven te vinden over voedsel, water en energie. Verandering is het belangrijkste in deze luchtige reisshow, die mooie en speciale plekken op aarde laat zien. Vanaf vrijdag 10 juli staat de serie nieuw op Netflix.