Quinty Trustfull en Orlando Trustfull

Quinty Trustfull heeft veel verschillende televisieprogramma’s gepresenteerd. Voor veel mannen was dit al genoeg reden om naar het desbetreffende programma te kijken. Het zal je vast niet verrassen dat ze daarnaast modellenwerk deed. Ook in de liefde heeft Quinty Trustfull het goed voor elkaar. Zo is ze getrouwd met oud-voetballer Orlando Trustfull met wie ze twee kinderen heeft. Eén van deze kinderen is dochter Moïse Trustfull. En het is het zeker waard om bij deze 25-jarige schoonheid even stil te staan.

Moïse Trustfull speelde in Goede Tijden Slechte Tijden

Moïse Trustfull is meer de kant aan het opgaan van haar moeder dan de kant van haar vader. Zo is ook zij actief geworden in de televisiewereld. Ze acteerde namelijk in één van Nederlands grootste soaps aller tijden: Goede Tijden Slechte Tijden. Ook qua uiterlijk lijkt ze erg op haar moeder. En dat vinden wij helemaal niet erg.

Goede Tijden Slechte Tijden is niet de enige acteerrol die ze heeft gehad. Haar opleiding tot actrice aan de FAAAM in Amsterdam heeft duidelijk zijn vruchten afgeworpen. Zo kon je haar zien in de film Losers en in de serie Flikken Rotterdam. Acteren is echter niet haar enige talent. Moïse is namelijk haar eigen bedrijf ByMoïse gestart. Ze verkoopt sieraden die ze zelf ontwerpt. Haar assortiment heeft ze later uitgebreid met een eigen kledinglijn. Ook in de liefde lijkt het voor Moïse van een leien dakje te gaan. Ze heeft een relatie met zanger Kaj van der Voort.

Dochters van oud-voetballers zijn vaker knap

Orlando Trustfull is lang niet de enige oud-voetballer die een knappe dochter heeft. Zo heeft Wesley Sonck een hele mooie dochter. Demi de Boer is de prachtige dochter van Ronald de Boer. Bekijk hier de Moïste foto’s van Moïse Trustfull: