Oud-voetballer Wesley Sonck

Het is alweer een tijdje geleden dat Wesley Sonck is gestopt met voetballen. In 2014 zette hij een punt achter zijn succesvolle carrière. Hij speelde onder meer voor Ajax, Borussia Mönchengladbach en Club Brugge. Ook kwam hij uit voor het Belgische nationale team. In 55 wedstrijden kwam hij tot 24 doelpunten.

View this post on Instagram

🗻

A post shared by Amy Sonck (@amysonck) on

Zijn dochter Amy Sonck timmert aan de weg

Amy Sonck is de 20-jarige dochter van Wesley Sonck. Ze was nooit zo bekend. Totdat ze te zien was in een tv-programma waar de hele familie Sonck te zien was. Amy maakte hierin veel indruk. Dit heeft ertoe geleid dat ze influencer is geworden. Ze postte na haar tv-optreden een bikini foto. Dit gaf het aantal volgers dat ze had een ongelooflijke boost. Zelf zegt ze hierover tegen weekblad Humo: “Het begon met een foto in bikini. Al mijn vriendinnen hadden foto’s van zichzelf op het strand gepost. Ik dacht: waarom ik niet? En toen is het ontploft: die foto werd overal verspreid. In 2 maanden tijd ging ik van 600 naar 15.000 volgers.” Inmiddels heeft Amy Sonck al meer dan 85.000 volgers.

Het leven als influencer

Doordat het aantal volgers van Amy snel steeg, kwam er interesse van buitenaf: “Ik heb er een paar samenwerkingen met kledingmerken aan overgehouden waarmee ik een centje bijverdien”. Toch is het niet allemaal pracht en praal voor Amy: “Het nadeel is dat ik de stempel van dikke nek heb gekregen. Mensen kijken niet meer naar je karakter, dat is lastig. Ze gaan er niet meer van uit dat er op dat lichaam ook een hoofd staat. Ik volg een opleiding om mama te kunnen helpen in haar schoonheidssalon en zet ondertussen mijn bachelor bedrijfsmanagement verder.”

De moeder en vader van Amy zijn ondertussen al weer een tijdje gescheiden. Maar het huwelijk tussen Amy en Wesley en heeft dus wel een prachtige dochter opgeleverd van wie wij de beste foto’s hebben geselecteerd:

View this post on Instagram

Vacay vibes ✌🏻

A post shared by Amy Sonck (@amysonck) on

 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Amy Sonck (@amysonck)