Conquest

Dit is vooralsnog een mysterieus project waar nog maar weinig van bekend is. Maar de scenarioschrijver is Mark L. Smith, die ook verantwoordelijk was voor The Revenant. Dit in combinatie met DiCaprio in de hoofdrol zorgt voor hoge verwachtingen.

The Crowded Room

Leonardo DiCaprio speelt in deze film de rol van Billy Milligan. Dit is een man die 24 persoonlijkheden heeft ontwikkeld gedurende zijn traumatische jeugd. Nu pleegt hij onder andere overvallen en talloze andere daden. Dit lijkt een uitdagende rol, die DiCaprio waarschijnlijk gewoon weer fantastisch weet in te vullen.

The Devil In The White City

Voor deze film gaat Leo opnieuw samenwerken met Martin Scorsese. Hierin is een architect bezig met de voorbereidingen voor de wereldtentoonstelling van 1893, terwijl een seriemoordenaar die world’s fair gebruikt om vrouwen te verleiden en vermoorden. DiCaprio speelt de seriemoordenaar genaamd H. H. Holmes.

Leonardo DiCaprio MAN MAN

Steven Spielbergs Ulysses S. Grant Project

Voor dit project is nog geen naam naar buiten gebracht. Leonardo DiCaprio gaat hierin Ulysses S. Grant spelen, de legendarische generaal en latere president van de Verenigde Staten. Spielberg kennende zal het geen biopic over zijn leven worden, maar eerder gebaseerd op een bepaalde gebeurtenis of onderdeel van zijn leven.

Film over Leonardo Da Vinci

Dit moest een keer gebeuren, Leo als Leonardo Da Vinci. Op dit moment is er nog niet heel veel over bekend, alleen dat de film gebaseerd zal zijn op het boek van Walter Issacson. Hij krijgt voor het scenario hulp van John Logan, de man die met name verantwoordelijk was voor een aantal recentere Bond films en Gladiator.

The Black Hand

Deze film is gebaseerd op het boek van Stephen Talty, die tevens verantwoordelijk is voor het scenario. Deze man heeft ook de knaller Captain Philips geschreven. Het gaat om een politieagent in New York en zijn jacht op een beruchte Italiaans-Amerikaanse maffiafamilie.

Leonardo DiCaprio MAN MAN

Satori

Deze film is nog niet officieel bevestigd, dus voorlopig is het afwachten of en wanneer deze film daadwerkelijk komt. Leo is al sinds 2011 bezig om deze film te maken, samen met scenarist Shane Salerno. Hij zou hierin een moordenaar uit Japan spelen die na de Tweede Wereldoorlog een Sovjet medewerker wil doden.

Roosevelt

Dit belooft ook een knaller te worden; over de voormalige president van de VS Theodore Roosevelt. DiCaprio zal hiervoor opnieuw samenwerken met Martin Scorsese. Dit is natuurlijk niet de eerste film over Roosevelt maar deze samenwerking is bijna een garantie voor succes. Opvallend bij dit project is dat het scenario komt van Scott Bloom, die eerder acteur was.

Once Upon a Time in Hollywood

Al genoemd in het begin, dit project van Quentin Tarantino wordt momenteel gefilmd. Leonardo DiCaprio speelt een acteur in het Los Angeles van 1969 die zijn beste tijd gehad lijkt te hebben. De cast herbergt een ongekend aantal sterren. Ook Margot Robbie doet mee, en laten we eerlijk zijn… het is altijd leuk om naar haar te kijken. De film is naar verwachting in de zomer van 2019 in de bioscopen.

Films Leonardo DiCaprio MAN MAN

Killers of the flower moon

De laatste film is opnieuw een project samen met Martin Scorsese. Er is nog niet heel veel over bekend, welke rol DiCaprio speelt is nog onduidelijk. Het verhaal gaat over de Osage clan en een aantal moorden in de jaren 20 die worden onderzocht door FBI directeur J. Edgar Hoover.

Check ook de films die deze maand nog in de bioscoop verschijnen.