Journeyman

Matty Burton is wereldkampioen boksen en probeert in de laatste fase van zijn carrière nog zoveel mogelijk geld te verdienen met de sport voordat hij ermee moet stoppen. Na een gevecht tegen Andre ‘The Future’ Bryte valt Matty thuis neer. Wanneer hij uit zijn coma ontwaakt, begint de strijd pas echt. Matty lijdt aan geheugenverlies en probeert zijn leven weer op de rit te krijgen. Een zware taak. Niet alleen voor Matty, maar ook voor zijn vrouw en dochtertje.

Release: 6 september 2018

 

Searching

Na de verdwijning van de zestienjarige Margiot, dochter van David Kim, wordt er een plaatselijk onderzoek gestart. 37 uur later zijn ze nog steeds niks verder met het onderzoek. David besluit zelf op onderzoek te gaan. Dit doet hij met behulp van dé plek waar vandaag de dag alle geheimen worden opgeslagen: de computer.

Release: 6 september 2018

 

Papillon

De film Papillon is gebaseerd op de internationale best-selling autobiografische boeken Papillon en Banco van Henri ”Papillon” Charrière. Nu volgt de verfilming van Papillon, het epische verhaal van Henri Papillon Charrière (Charlie Hunnam) een bankrover uit de Parijse onderwereld die wordt opgepakt voor moord op een beruchte strafkolonie. Vastbesloten om zijn vrijheid terug te krijgen, vormt Papillon een bondgenootschap met de eigenzinnige veroordeelde vervalser Louis Dega (Rami Malek), die in ruil voor bescherming instemt met het financieren van de ontsnapping van Papillon.

Release: 13 september 2018

 

Catacombe

Catacombe is de enige Nederlandse film uit dit rijtje. In deze duistere thriller vecht profvoetballer Jermaine Slagter in de kelder van het betaalde voetbal om uit de handen te blijven van Chinese matchfixers. Wanneer zijn gokverslaving hem verder in de problemen brengt, drijgt zijn leven hem door de vingers te glippen.

Release: 13 september 2018

 

Ook de maand augustus zat vol met toffe releases. Check hier Must watch augustus: toffe films die deze maand in de bioscoop verschijnen.