Waarom deze film tip op Netflix?

Den of Thieves is natuurlijk met een reden de film die we je aanraden op Netflix. Als je van geweld, thrillers, misdaadfilms en actie houdt, is deze film echt iets voor jou. Den of Thieves werd goed ontvangen en krijgt op de recensie site IMDb een 7 gemiddeld. De film leverde wereldwijd zo’n 80,5 miljoen dollar op. Dat is meer dan vergelijkbare films Widows en Mile 22 (met Mark Wahlberg).

Waar gaat Den of Thieves over?

Deze actiefilm zit boordevol bekende namen. Denk daarbij aan Gerard Butler (bekend uit Angel Has Fallen, die vorig jaar uitkwam), rapper 50 Cent en Pablo Schreiber. In de Den of Thieves kom je in aanraking met een strijd tussen de politie uit Los Angeles en een criminele bende bestaande uit dieven. Die criminele organisatie is van plan de federale bank te overvallen. Dat zorgt uiteraard voor de nodige spanningen, wat perfect op je beeldscherm te zien is in Den of Thieves.

Meer Netflix films

Wij raden om de haverklap een goed beoordeeld Netflix film tip voor je aan. Als je geïnteresseerd bent, bekijk dan eens onze Netflix-pagina en misschien staan er wel verborgen parels voor jou tussen. Als je een actieliefhebber bent, wil je wellicht weten welke actiefilms deze week op Netflix verschijnen.

Netflix Film tip: Den of Thieves