Paradijs

Paradijs is een organisatie die feestjes geeft op de mooiste en intiemste plekken van Amsterdam. Door de kleinschalige opzet, het lekkere eten en drinken, en de goede DJ’s weten ze elke keer weer een paradijselijke sfeer neer te zetten. Dit jaar toveren ze het NDSM plein om tot het intiemste paradijsje van Amsterdam voor jouw en je vrienden.

Paradijs MAN MAN

Lekker intiem

Natuurlijk is groot festival met meerdere stages een waanzinnige ervaring maar Paradijs doet het net even wat anders. Er worden maximaal 500 kaarten verkocht en dat betekent dat het festival lekker intiem blijft. Naast een stage met de lekkerste DJ’s, kun je verkoeling zoeken in één van de zwembaden of stiekem een duik nemen in ’t IJ. Verder kun je bij café Noorderlicht terecht voor heerlijke bites zonder dat je hier muntjes voor hoeft aan te schaffen. Paradijs is het perfecte festival voor een gezellig en intiem dagje met vrienden of geliefden.

Paradijs MAN MAN

De line-up

Vorig jaar stonden er op Paradijs namen als Mr. Raoul K, Luc Mast van de School en Moody Mehran, en ook dit jaar belooft de line-up weer een knaller te worden. Met Max Abysmal, Woody, Anansi, San Proper en nog vele anderen is succes ook dit jaar gegarandeerd.

Paradijs MAN MAN

Wil je Paradijs niet missen? Wees er dan snel bij! Aan de deur worden maximaal 100 tickets verkocht. Kijk hier voor tickets. Nog niet overtuigd? Lees hier waarom het belangrijk is om tijd te besteden met je vrienden. Wil je toch liever iets langer weg? Dit zijn vier korte trips om te maken met vrienden.