Fils et Papa

Fils et Papa is een crowdfundingproject voor het opzetten van een wel heel bijzondere brand. Fils et Papa maakt overhemden die je samen met je zoon kunt dragen. De overhemden worden geleverd in setjes. Dat betekent dus dat je samen met je zoon of zoons dezelfde outfit kunt dragen. Bij elk overhemd zit een verhaal, een verhaal dat je deelt met je zoon. Hun visie focust zich voornamelijk op dit onderdeel van het project. Fils et Papa heeft nauw samengewerkt met de beste designers om een tijdloos en klassiek hemd te ontwerpen met een bijpassende vlinderdas. Het resultaat mag er zeker zijn.

crowdfundingcampagne Fils et Papa MAN MAN

 

Drie verschillende types

De overhemden worden in drie verschillende kleuren gemaakt om met elke persoonlijke wens aansluiting te vinden. Je kunt kiezen voor de kleuren: White Knights, Blue Bandits of Denim Dudes. Dit betekent dat er voor elke gelegenheid wel een geschikte kleur te vinden is.

crowdfundingcampagne Fils et Papa MAN MAN

Bijpassende vlinderdassen

Om het hemd op te leuken voor een speciale gelegeheid kun je ervoor kiezen om het overhemd op te leuken met een bijpassende vlinderdas. Dit geeft het geheel een leuk effect dat perfect geschikt is voor een diner in een chique restaurant of het huwelijk van je zwager. De vlinderdassen worden natuurlijk ook in twee verschillende maten gemaakt zodat je zoon deze ook zonder problemen kan dragen.

crowdfundingcampagne Fils et Papa MAN MAN

Het perfecte cadeau

Fils et Papa levert de hemden in een cadeau-verpakking met een speciale boodschap. In de doos kun je verhalen lezen over cowboys, ridders en piraten die je kunt delen met je zoon. hierdoor is het dragen van het overhemd niet meer alleen esthetisch, maar deel je een moment met je zoon. Wij vinden dit in ieder geval een leuke toevoeging aan het idee.

crowdfundingcampagne Fils et Papa MAN MAN

Voor elke gezinssamenstelling

Heb je meerdere zonen of ben je een gezin met twee vaders? Ook hier heeft Fils et Papa aan gedacht. Elke samenstelling is mogelijk dus je kunt dit speciale moment ook met z’n drie├źn delen.

crowdfundingcampagne Fils et Papa MAN MAN

Wil je er niet alleen steengoed uitzien maar ook een speciaal verhaal delen met je zoons? Dan kun je dit project een steuntje in de rug geven. Ze hebben 10.000 euro nodig om de productie van de grond te laten komen. Lees hier waarom wij vinden dat crowdfunding de beste manier is om je product te lanceren.