De zomer. Heerlijk weer, zeeën van tijd en enkel leuke dingen op de agenda. Dit is het droomscenario. Je kunt ook de gehele zomer werken, slecht weer hebben en enkel jaloersmakende foto’s op Instagram voorbij zien komen van ‘powercouples’ die verre reizen maken. Laten we aannemen dat jouw scenario hier ergens tussenin zit. Dus wat ga je doen deze vakantie? Dat je druk aan het werk bent en al een vakantie met je meisje hebt geboekt geen excuus om een leuke tijd met je vrienden te hebben. Een vrij weekend is al voldoende om op pad te gaan en de mooiste momenten mee te maken. MAN MAN geeft je vier korte trips om met je vrienden te maken:

man man korte trips vrienden

Een weekendfestival

Naast alle ééndaagse festivals worden er tal festivals georganiseerd waar jij een weekend met je vrienden kan bivakkeren. Verschillende genres, verschillend publiek. Zowel in ons kikkerlandje zelf als in het buitenland. En vergeet het ’s nachts zweten in een tentje en je tent op moeten bouwen. Met Camptoo huur jij samen met je vrienden een vette camper waarmee jij de show steelt op de festivalcamping.

korte trips vrienden melt man man

Mini roadtrip door Frankrijk

Weinig tijd en toch het gevoel willen hebben dat je echt even weg bent geweest? Pak de camper rijdt richting Frankrijk. 1. Je vrienden en jij rijden om de beurt waardoor je flink wat kilometers kunt maken. Vrijdag vertrek je vroeg en binnen 6 uurtjes rijdt jij met je camper op de Champs-Élysées of rijdt je in de Provence. Kilometers lang velden met af en toe een pittoresk dorpje. Stoppen bij wijnhuizen de lekkerste wijnen te proeven.

roadtrip frankrijk provence man man

Whiskey proeven in Schotland

Deze vergt een klein beetje plannen van jou en je vrienden. Wanneer je vroeg boekt vlieg je voor een zeer schappelijke prijs richting Schotland. Hier ontdek je vervolgens in een lang weekend de rauwe, ongerepte natuur en bezoek je menig distilleerder om de beste whiskey’s te proeven. Geheid een geslaagd weekend waar door het levenswater de nodige herinneringen naar boven worden gehaald en nieuwe gemaakt worden.

whiskey scotland korte trip man man

Op de motor naar Scandinavië

Het ultieme gevoel van vrijheid. Zijn jij en je vrienden in het bezit van een motorrijbewijs? Plan dan een week weg, op de motor, richting het mooie Scandinavië. Rijdt lange de spiegelgladde meren, ongerepte bossen en bezoek de prachtige steden.

man man roadtrip scandinavie