1. Seiko Astron GPS

Dit titanium horloge heeft een zwarte wijzerplaat en een diameter van 44.7 mm. De Seiko Astron GPS kan tot 100 meter onder water en haalt zijn energie uit alle soorten licht. Je hoeft dus nooit bang te zijn dat hij er plotseling mee ophoudt. Daarnaast is het horloge ook nog netjes fagewerkt met saffierglas waardoor er geen krassen op komen.

Horloge voor in zee Man Man

Astron GPS

Seiko €2500 Shop nu
Horloge voor in zee Man Man

2. Zenith El Primero

De Zenith El Primero kwam voor het eerst in productie in 1969 en staat bekend als de eerste automatische chronograaf. Dit hedendaagse model van gepolijst roestvrij staal met een velvet-grey wijzerplaat heeft nog steeds het uithoudingsvermogen van het originele model. Het horloge is tot 200 meter waterdicht en de schroefdempers en de mat-zwarte koolstofvezel-gecoate rubberen band maken dit horloge uitermate geschikt voor op zee. Je kunt hem natuurlijk ook gewoon naar kantoor dragen.

waterdichte horloge voor in zee Man Man

El Primero Sport 45mm Stainless Steel And Rubber Watch

Zenith €7900 Shop nu
waterdichte horloge voor in zee Man Man

3. Rolex Oyster Perpetual Sea-Dweller

Dit horloge van Rolex is speciaal gemaakt voor diepzee-duiken. Het automatische horloge heeft een diameter van 43 mm, een zwarte wijzerplaat, saffierglas en kan tot 1220 meter onder water. Als je hem tijdens het varen draagt hoef je dus niet bang te zijn voor water. Omdat de Dweller een exclusief horloge is, hebben de meeste verkooppunten wel een wachtlijst. Even geduld hebben dus.

waterdichte horloges voor in zee Man Man

Oyster Perpetual Sea Dweller

Rolex €10450 Shop nu
waterdichte horloges voor in Zee Man Man

4. IWC Aquatimer Chronograph

IWC staat bekend om zijn duikhorloges. Deze Aquatimer Chronograph kan dan ook tot 300 meter onder water. Hij houdt het niet alleen onder water heel lang uit maar hij heeft ook nog eens een prachtige zilvere wijzerplaat met een diameter van 44 mm, saffierglas en een zwarte rubberen band met vouwsluiting.

waterdicht horloge voor in zee Man Man

Aquatimer Chronograph

IWC €6800 Shop nu
waterdicht horloge voor in zee Man Man

5. Casio Edifice

Door de bluetooth technologie in dit horloge hoef je hem nooit meer te verstellen als je naar een ander tijdzone reist. Het horloge verstelt zichzelf via je smarthphone. Dit quarz-uurwerk heeft een zwarte wijzerplaat en een diameter van 45 mm. Natuurlijk kan ook dit horloge tegen een spat water. Met 10 ATM kan hij tot 100 meter onder water.

Horloge voor in zee Man Man

Edifice

Casio €399 Shop nu
Horloge voor in zee Man Man

6. Nixon Mission

De Nixon Mission is een horloge dat overal tegen kan. Hij is gemaakt voor de sporter die graag zijn android-toepassingen mee het water in neemt. De Nixon kan tot 100 meter onder water. De kast is gemaakt van polycarbonaat en daardoor ook super sterk. Door de roestvrijstalen shock-bumper is ook je glas ten alle tijden beschermd. Een perfect horloges voor de man die actief is in het water.

Waterdichte horloges Nixon Man Man

Mission

Nixon €429 Shop nu
Nixon mission campaign Man Man

7. Alpina Seastrong Diver 300

De Alpina Seastrong is een perfect horloge om het water mee in te gaan. Dit horloge heeft een stalen kast van 44 mm met saffierglas. De leren band heeft een  gespsluiting waardoor je horloge altijd veilig om je arm blijft zitten. Dit automatische uurwerk kan daarnaast ook nog eens 300 meter onder water.

Alpina waterdicht Horloge Man Man

Seastrong Diver 300

Alpina €1195 Shop nu
33cc5f94a7774f45c3b87ab1c97bbab1

8. Certina DS-8 Moon Phase

De Certina DS-8 Chronograph Moonphase is een elegant stalen horloge dat tot 100 meter onder water kan. De kast van 42 mm is afgesloten met saffierglas en het horloge heeft een speciale maanfase. Misschien niet direct een horloge waarmee je gaat duiken maar zeker geschikt voor op de boot.

Certina waterdicht Man Man

DS-8 Chronograph Moonphase

Certina €765 Shop nu
Certina waterdicht man man 2

Ben je op zoek naar je eerste Rolex? Dan zijn dit goede instapmodellen.