Gemaakt door Tom Bates Design

Tom Bates was in zijn jonge jaren een waaghals die als twintiger en dertiger meerdere bootraces wist te winnen. Dit had hij allemaal te danken aan zijn liefde voor snelheid en voertuigen die dit produceren. Deze passie zorgde er uiteindelijk voor dat hij auto’s en raceboten met de hand wist te herbouwen, totdat hij in 2010 een artistieke richting opging.

Toen maakte hij een tafel van een originele motor van een Maserati die in het water was beland. Dit was een bijzondere auto voor hem want het was de auto van zijn vrouw en hij gaf het dan ook als Moederdag-cadeau. Na dit project trok Tom Bates de conclusie dat hij hier ook serieus werk van kon maken, en Tom Bates Design was geboren. Uiteindelijk heeft hij zijn absolute pronkstuk gemaakt in de vorm van een Ferrari-koffietafel.

Ferrari koffietafel

Lees ook: Deze AliExpress salontafel heeft een ingebouwde koelkast, speakers én meer

Gemaakt van een nieuwe motor

Ditmaal komt Tom Bates dus met een koffietafel met een prijskaartje van maar liefst 150.000 dollar. Normaal gesproken kan dat een stuk goedkoper omdat er kapotte of gebruikte motoren gebruikt worden, maar nu wordt een gloednieuw exemplaar gebruikt uit een Ferrari California T. Hierdoor is de motor van de koffietafel nog steeds bruikbaar, dus mocht je je bedenken dan kan je het nog altijd in een auto bouwen. De Ferrari-koffietafel is te koop via de website van Tom Bates Design. Hieronder zie je nog wat meer afbeeldingen van dit bijzondere product:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door OnlyForLuxury (@onlyforluxury)

Lees ook: Zo stijl jij jouw koffietafel