Deze luxe AliExpress salontafel is de droom van iedere man

Als je denkt aan een salontafel, dan zie jij vast en zeker een simpel meubel voor je. Maar met deze salontafel maak je indruk op iedereen. Het wordt pas echt leuk als je met je vrienden voetbal aan het kijken bent en je ineens de twee laden in deze tafel naar achteren trekt. De koffietafel blijkt niet alleen figuurlijk gezien cool te zijn. Het is namelijk ook echt een koelkast met genoeg ruimte voor allerlei soorten drankjes. Je vrienden hebben waarschijnlijk nog nooit zo’n toffe salontafel gezien.

Maar dat is niet alles. Wanneer het weer allemaal kan, ga je met deze koffietafel ook helemaal de blits maken op huisfeestjes. Er zit namelijk ook een ingebouwde speaker in dit ding waar je ‘u’ tegen kunt zeggen. Dus terwijl jij met vrienden of met een paar dames van je biertje geniet, kan je ze nogmaals verrassen door Drake uit de speaker van je coole tafel te blazen. Maar hier houdt het niet op met de mogelijkheden. De tafel heeft namelijk ook een oplaadpunt waarmee je je telefoon kan opladen. Super chill dus. Alles in één.

koeklast bier salontafel AliExpress

Klik op deze link voor de prijs en meer op AliExpress 

Wat op het eerste gezicht lijkt op een normale koffietafel is dus eigenlijk een van de coolste en stijlvolste gadgets die je in je woonkamer kan droppen. Wij zijn in ieder geval al helemaal verkocht, nu nog even wat geld opzij leggen.