Geen gedoe meer met zware flessen

Vind jij het eigenlijk ook vervelend om steeds weer frisdrank in huis te halen? Het is niet alleen ongezond, maar je haalt er ook nog eens veel plastic mee in huis en het is nog zwaar om te tillen ook. Stel je voor: geen gedoe meer met het sjouwen van zware flessen frisdrank van de supermarkt naar huis. Geen zorgen meer over het weggooien van plastic flessen en het verminderen van je ecologische voetafdruk. Met Sodastream kun je zelf thuis je eigen bruisende drankjes maken, precies naar jouw smaak en voorkeur.

Met Sodastream heb je heerlijk bruiswater

Met Sodastream kun jij je eigen kraanwater omtoveren tot het lekkerste bruiswater. Het enige wat je ervoor nodig hebt is de Sodastream-machine en een koolzuurcilinder die ervoor zorgt dat je bruiswater krijgt. Vul gewoon de herbruikbare fles met kraanwater, bevestig deze aan het Sodastream-apparaat en laat de magie beginnen. Met een druk op de knop wordt de koolstofdioxide uit de koolzuurcilinder in het water gespoten, waardoor het verandert in sprankelend bruiswater. En het beste van alles? Je kunt zelf de mate van bubbels bepalen – van subtiel sprankelend tot intens bruisend.

Nu ook Sodastream frisdrank-siropen

Maar Sodastream biedt nog veel meer dan alleen bruiswater. Er zijn namelijk ook andere siropen verkrijgbaar, denk aan verschillende smaken ranja en zelfs (mock)cocktails. Maar wist je dat Sodastream ook frisdrank-siropen verkoopt? Dit zijn de siroop-varianten van je favoriete frisdranken zoals Pepsi (Max), 7Up, Ice Tea, Mountain Dew en meer. En het allerbeste? Deze smaken zijn gewoon te koop bij je plaatselijke Albert Heijn en Blokker. Daarnaast heb je bijvoorbeeld ook nog andere smaken bij bijvoorbeeld de Media Markt.

Sodastream frisdrank-siropen

Maar waarom zou je de Sodastream frisdrank-siropen in huis halen als je ook gewoon de normale frisdranken kan halen? Je kunt zelf de siroop-water verhouding bepalen. Zo kun je de frisdrank dus een stuk minder zoet maken terwijl je nog steeds kan genieten van de herkenbare smaak. Daarbij is het gebruik van Sodastream ook een milieubewuste keuze. Door te kiezen voor herbruikbare flessen en het verminderen van de consumptie van wegwerpflessen, draag je bij aan het verminderen van de plastic afvalberg. Het is een kleine stap met een grote impact op onze planeet.

Lees ook: Goedkope zonnebrand van de Lidl met SPF 30 is de ‘Beste Koop’, volgens de Consumentenbond.