Slapen in de warmte blijft een drama

Het is een bekend probleem tijdens de zomerperiode: proberen te slapen in een te warme ruimte. De hitte kan een goede nachtrust flink verstoren en het is bijzonder vervelend om te liggen woelen in een bed dat aanvoelt als een broeikas. Het klamme gevoel, het plakkerige zweet en het constant draaien en keren kunnen je humeurig en vermoeid maken. Het gebrek aan frisse lucht en de overmatige warmte kunnen zelfs leiden tot slapeloosheid. Het is dan ook belangrijk om manieren te vinden om de slaapomgeving koeler en comfortabeler te maken. En laat de Action hier nou net dé oplossing voor het hebben: verkoelend beddengoed.

Action verkoopt verkoelend beddengoed

Het lijkt wel alsof de Action niks anders te doen heeft dan de perfecte producten verkopen voor ons gemak. Ook nu heeft de Action weer de beste oplossing voor slapen in warm weer: verkoelend beddengoed van Dreamhouse. Dit dekbed beschikt over een speciale technologie die de bloedsomloop stimuleert. Hierdoor ervaar je een heerlijk verkoelend effect wanneer je onder dit dekbed slaapt. Het is dus speciaal ontworpen om elke nacht een aangename nachtrust te bieden. Het tijk van het dekbed bestaat uit een duurzame mix van 55% nylon en 45% polyester, waardoor het dekbed slijtvast is en lang meegaat. Daarnaast is dit dekbed ook nog eens enorm praktisch. Het biedt ook bescherming tegen huisstofmijt, waardoor het perfect geschikt is voor mensen met allergieën.

Altijd warm in bed De Action verkoopt nu verkoelende kussens en dekbedden1

Action

Verkoelend Blue Cell dekbed 200 x 200 €24,95 Shop nu

Naast een koele deken ook verkoelende kussens

Maar natuurlijk is je verkoelend beddengoed van de Action niet compleet zonder bijpassende, verkoelende kussens. En hoe toevallig is het dat ook deze bij de Action te koop is? Het kussen werkt volgens dezelfde technologie als het dekbed en zorgt voor een betere nachtrust met neksteun. De bovenzijde is net als het dekbed een mix 55% nylon en 45% polyester. Het materiaal is tevens ademend en bevordert vochtafvoer, waardoor het kussen altijd fris en droog blijft. De vulling van het kussen bestaat uit 100% eco-down polyester. Eco-down is een milieuvriendelijk alternatief voor traditioneel ganzendons, met vergelijkbare eigenschappen zoals zachte en isolerende eigenschappen. Dit biedt de perfecte balans tussen ondersteuning en zachtheid. Bovendien zorgt de neksteun voor de juiste ondersteuning van de nek en het hoofd, waardoor spanning en stijfheid verminderd worden.

Altijd warm in bed De Action verkoopt nu verkoelende kussens en dekbedden2

3D Blue Cell Tech verkoelend kussen

Action €19,95 Shop nu

In de winkel of online?

Het is wel even handig om te weten dat het verkoelend beddengoed alleen online via de website van de Action te bestellen is. Als je dus tijdens je dagelijkse winkelrondje even snel langs de Action komt, sta je met lege handen. De prijs start vanaf €19,95 maar lopen natuurlijk uiteen afhankelijk van het formaat van het beddengoed. Deze prijs lijkt voor de Action misschien wat aan de hoge kant, maar wat je er allemaal voor terug krijgt maakt de prijs het helemaal waard.