Monique Smit is in verwachting

Monique Smit, de getalenteerde Nederlandse zangeres en presentatrice, is in verwachting van haar derde kindje. Dit maakte ze bekend via haar Instagram aan de hand van een korte video. Ze heeft al twee jonge zoontjes en maakte onlangs bekend zij er nog een broertje of zusje bij krijgen. Van harte gefeliciteerd Monique en Martijn!

We kennen Monique Smit natuurlijk allemaal van haar Volendamse roots; net als veel anderen uit die regio is Monique regelmatig op onze televisie te zien. Zo heeft ze verschillende hits uitgebracht, heeft ze televisieprogramma’s gepresenteerd en heeft ze ook als deelneemster in verschillende programma’s meegedaan. Nu is het de komende tijd lekker even uitzitten, en waar kan ze dat nou anders doen dan in haar mooie woning?

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Monique Smit (@moniquesmit_insta)

Ondanks het prachtige nieuws, laat Monique weten dat niet iedereen even positief op haar zwangerschap reageert. Smit is 34 jaar en dat lijkt voor vele andere vrouwen een trigger te zijn om Monique op haar zwangerschap aan te spreken. Maar tijden veranderen en 34 jaar is een mooie leeftijd met nog vele jaren voor je. Hopelijk kan ze ondanks de reacties van anderen nog heerlijk genieten van zowel haar zwangerschap als van haar nieuwe stek.

Haar huis in Volendam

Monique Smit heeft onlangs een nieuw huis gekocht met haar vriend. Al eerder heeft ze laten weten op zoek te zijn naar een huis buiten Volendam, maar toch hebben ze uiteindelijk voor dit nieuwe huis gekozen in haar oude en vertrouwde geboorteplaats. De woning betreft een charmante twee-onder-eenkapwoning en heeft een totale woonoppervlakte van 165 m2.

In totaal heeft het huis drie woonlagen met daarboven nog een zolder. Met zeven kamers, waarvan vijf slaapkamers, is er dus genoeg ruimte voor een jong gezin met drie kinderen.

Het huis staat zo gepositioneerd dat ze lekker veel zon kunnen vangen waardoor het het hele jaar door heerlijk wonen is. Ze hebben het huis gekocht voor maar liefst €435.000,-. Zie hieronder meerdere foto’s van de woning of kijk op de website van Bekendeburen:

Even binnenkijken Zo woont Monique Smit

Even binnenkijken Zo woont Monique Smit