Feline Gast is de nieuwe kandidate van Love Island 2020

Feline Gast (24 jaar) komt uit Amsterdam en is de zesde vrijgezelle dame die geïntroduceerd wordt bij Love Island. Ook al was ze in aflevering 8 alleen de laatste paar minuten te zien. We hebben alvast kunnen genieten van de prachtige verschijning. Alle mannen in de villa van Love Island waren in ieder geval gelijk onder de indruk door haar aanwezigheid.

“Wauw, zij gaat hier voor problemen zorgen.”

Matteüs, een van de mannelijke deelnemers van het programma, ziet gelijk bij binnenkomst van de Amsterdamse met welke intentie ze komt. “Wauw, zij gaat hier voor problemen zorgen.” En als het aan Feline ligt, is dat ook zo. Ze doet namelijk mee om ware liefde te vinden en daarin staat niks haar in de weg: “Ik word vaak ingeschat als ‘dominant’, maar ik weet gewoon precies wat ik wil.” En daarmee heeft ze gelijk de aandacht van alle mannen in de Love Island-villa.

Feline Gast op Instagram

Naast haar doelgerichte karakter is de Amsterdamse Feline ook nog eens influencer, model, danseres en actrice. Bovendien is ze een ware suikerprinses. Zo omschrijft ze zichzelf op haar website. Daar vind je onder andere informatie over haar platform ‘Life Of Fel.’ Op dat platform neemt ze haar volgers mee in haar leven met Diabetes type 1. Daarmee werd ze op elfjarige leeftijd mee gediagnosticeerd.

Love Island kandidate is het leven als Diabetes-patiënt wel gewend

“Ik had veel beter digibeet-patiënt genoemd kunnen worden dan Diabetes-patiënt. Dat is een van de manieren waarmee ze op een speelse manier vertelt over haar leven met Diabetes type 1. In haar vlogs vertelt ze openlijk over hoe ze zich voelt en laat ze zien hoe het is om je geld te verdienen haar werk. Maar aan het leven met Diabetes zit ook zeker een vervelende kant: “Zorgen tot ver boven m’n hoofd en dan ook nog al die keuzes maken in het leven. Het was mij soms te veel. Maar in tegenstelling tot mijn pancreas. I’m not a quitter!”

View this post on Instagram

Soms vergeet ik dat ik een sensor in mijn arm draag. Voor mij is het namelijk een dood gewoon ding. Ik weet wat het is. Hoe het werkt. Wat het doet.👩🏻 En in Nederland is het nu niet bepaald een buiten zwembad temperatuurtje…🏊🏼‍♀️ Dus iets met mouwen bedekt vaak deze witte ‘dop’ op mijn arm. 👚⁠ ⁠ 🧳 Maar als ik weer eens m’n koffers heb mogen pakken. En kan paraderen in de zon, is een bikini nou niet echt sensor coverage.. ⁠ ⚪️Dan is hij heel erg in het zicht & wordt er door de mensen om mij heen vaak naar gevraagd.. ⁠ ⁠ Soms, maakt het mij weleens onzeker. Denk ik dat ik minder ‘ sexy’ ben dan iemand zonder sensor.. ⁠ ⁠ Soms, heel soms, moet ik gewoon even heel hard op m’n hoofd slaan en denken WHAT THE FUCK AM I TELLING MYSELF? 🤯⁠ Minder vrouwelijk voelen door een sensor? ⁠ 😳 Fel, REALLY?! ⁠Je bent knettergek… ⁠ ⁠ Bij deze heb ik besloten, dat ik mij NEVER EVER meer onzeker wil voelen over mijn sensor.. ⁠Want what a waste of time ! ⏰ ⁠ ⁠ 🧠 Ik heb brains, mijn eigen bedrijf, (kinda dark tho) sense of humour, 💣tattoos, tits 🤣🧐, er is zoveel meer Fel dan alleen die sensor en mijn diabetes.⁠ IT’s ALL ME ❤️💉🍒⁠ ⁠ Voor iedereen die zich soms onzeker voelt over zijn/haar sensor.. PLEASE DON’T! ⁠ Je bent PERFECT zoals je bent 🤍

A post shared by 🐾 F E L I N E | Life of Fel (@feline_lifeoffel) on

Hoe ze alle knappe deelnemers van dit seizoen omver blaast met haar charmes, zien we in aflevering 9 die vanaf 8 september te zien is op Videoland. En nu je Feline Gast hebt gezien, moet je de andere knappe deelneemsters van Love Island 2020 zien.