Wie is Fajah Lourens?

De 40-jarige Fajah Lourens is actrice, model, DJ en niet te vergeten fitness guru. Ze is dus een echte alleskunner. Fajah werd in eerste instantie bekend van haar rol als Yasmin Fuentes in Goede Tijden, Slechte Tijden. Die rol speelde ze van 2002 tot 2005. Ondertussen zijn we al heel wat jaren verder en Fajah heeft veel verschillende dingen op haar cv staan. Naast het deelnemen aan allerlei programma’s, waaronder So You Wanna Be a Popstar en Expeditie Robinson, is ze ook nog eens DJ en producer. Sinds 2017 doet ze dat onder de naam Hanna Black.

 

En dan kunnen we natuurlijk haar verschillende boeken en de site Mykillerbodymotivation niet vergeten. In 2016 kwam het eerste Killerbody boek uit, een dieetboek voor sporters. In 2017 volgde het kookboek Killerbody 2 en in 2018 Killerbody 3: Back in shape, voor vrouwen die weer fit willen worden na hun bevalling. Fajah heeft zelf twee kinderen. Haar dochter Irem is overigens al volwassen en zeker net zo knap als haar moeder. Je zou bijna niet kunnen raden dat ze bijna twintig jaar in leeftijd verschillen.

Mykillerbodymotivation op Instagram

Dat Fajah veel bezig is met fitness is niet zo heel gek, want ze was ook een tijdje in lingerie voor de camera te vinden. Ze poseert nu regelmatig voor de foto’s voor de Instagram van Mykillerbodymotivation, waarop te zien is hoe in shape ze wel niet is.

Het account heeft maar liefst 197k volgers, wat niet gek is aangezien haar boeken een groot succes waren. In de meest recente foto poseert Fajah naast hoge rotsen en de zee. We zien haar alleen van de achterkant in de foto, maar de bikini laat zeker niet veel aan de verbeelding over. Fajah mag er zeker nog zijn op haar 40e, met een lichaam, gezicht en uitstraling die haar jaren jonger laten lijken. Lourens is zelf het bewijs dat haar fitness en dieet-strategieën echt werken en dat ze dé fitnessgoeroe van Nederland is.