Wie zijn de ex-vriendinnen van acteur Johnny Depp?

Johnny Depp is wereldberoemd en onder andere bekend van zijn rol als Jack Sparrow in de Pirates of the Carribean franchise, hoeveel hij in grote rollen heeft gehad in heel wat andere films. En ook in met de dames is deze acteur over het algemeen succesvol. Depp heeft namelijk al heel wat harten veroverd door de jaren heen.

Lori Ann Allison

Johnny Depp is in totaal twee keer getrouwd geweest en de eerste keer was lang geleden in 1983. Hij trouwde met make-up artiest Lori Anne Allison. Depp was destijds 20 en Lori Anne was de zus van de bassist van de band waar Johnny in speelde. Het huwelijk duurde maar twee jaar en in 1985 gingen ze uit elkaar

Sherilyn Fenn

Actrice Sherilyn Fenn werd bekend door haar rol als Audrey Home in de serie Twin Peaks. De twee kregen in 1985 een relatie. Hoewel er geruchten waren dat hij haar ten huwelijk had gevraag, liep de relatie twee en een half jaar later stuk.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sherilyn Fenn (@sherriisme)

Jennifer Grey

Jennifer Grey was de ster van Dirty Dancing, een echte klassieker. In haar memoires schreef Grey dat Johnny Depp haar al na twee weken daten ten huwelijk vroeg in 1989. Het was uiteindelijk Depp’s carrière die hun relatie fataal werd. Volgens Jennifer dumpte ze Johnny met een briefje dat ze achterliet op zijn hotelkamer.

Winona Ryder

Vier jaar lang vormden Johnny Depp en actrice Winona Ryder een van de power couples van Hollywood. De relatie was zo serieus dat hij ‘Winona Forever’ op zijn arm liet tatoeëren, iets wat hij later veranderde in ‘Wino Foverever’. Ook met Winona was hij verloofd.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Winona Ryder (@winonaryderofficial)

Kate Moss

Van 1994 tot 1998 had Johnny Depp een relatie met supermodel en zakenvrouw Kate Moss. De twee kwamen samen nog wel eens in de problemen, bijvoorbeeld vanwege het vernielen van een hotelkamer. Na vier jaar gingen ze uit elkaar.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kate Moss Agency (@katemossagency)

Naomi Campbell

Johnny datete even heel kort met topmodel Naomi Campbell. Dat duurde echter niet heel lang en de twee gingen al gauw hun eigen weg.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Naomi Campbell (@naomi)

Vanessa Paradis

Na al die relaties leek Johnny Depp dan toch eindelijk iemand gevonden te hebben waarmee hij het langer volhield. Johnny en Vanessa Paradis ontmoetten elkaar in Parijs. Vanessa is namelijk een Franse zangeres, model en actrice. Het stel kreeg in 1999 een dochter, Lily-Rose Depp en drie jaar later zoon Jack Depp. In 2012 gingen ze uit elkaar.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Vanessa Paradis (@vanessa.paradis)

Amber Heard

Natuurlijk kan de reden dat Depp nu zoveel in het nieuws is niet vergeten worden. Johnny Depp en actrice Amber Heard trouwden in 2015 en gingen na 15 maanden alweer uit elkaar. Heard heeft Johnny aangeklaagd voor mishandeling, iets wat de acteur nog altijd ontkent. Nu zitten de twee samen in de rechtszaal omdat Johnny Amber heeft aangeklaagd voor laster.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Amber Heard (@amberheard)