Pirates of the Caribbean 6 komt eraan

Wie kent ze niet? De succesvolle Pirates of the Caribbean films hielden ons door de jaren heen meerdere keren aan het bioscoopscherm gekluisterd. De avonturen van Jack Sparrow, Will Turner en Elizabeth Swann waren goed voor 5 films. Het laatste deel kwam uit in 2017. Nu wordt er echter gewerkt aan een langverwacht vervolg.

Pirates of the Caribbean

Producent en script zijn er

Momenteel is nog niet veel bekend over Pirates of the Caribbean 6. Wel is er al hard gewerkt aan de film door Disney. Jerry Bruckheimer, producent achter de films, maakte in mei bekend dat de eerste versie van het script bijna af was. Voor de vrouwelijke hoofdrol wordt volgens geruchten onder andere gekeken naar Emma Watson of Daisy Ridley.

Komt Johnny Depp wel of niet terug als Jack Sparrow?

De vraag blijft of Johnny Depp nog zal terugkeren in zijn beroemde rol als Jack Sparrow. De acteur is namelijk al langere tijd negatief in het nieuws. Dit heeft te maken met de rechtszaak tussen hem en zijn ex-vrouw Amber Heard. In deze rechtszaak zijn er veel uitspraken gedaan die de acteur in een negatief daglicht plaatsen. De vraag blijft of Disney nog ‘in zee’ durft te gaan met Depp. Ook is het nog onduidelijk of Orlando Bloom en Keira Knightley terugkeren in hun rollen.

Pirates of the Caribbean 6

Margot Robbie in spin-off Pirates of the Caribbean

Ook al is het nog niet zeker wanneer Pirates of the Caribbean 6 uitkomt en wie er wel (of niet) in zal spelen, we weten ook al wat over een andere film. Er is namelijk een spin-off van de franchise in de maak. Ook aan deze film werkt Jerry Bruckheimer mee. Verder zal de film gaan over een personage dat wordt gespeeld door de knappe Margot Robbie. Dat is goed nieuws, want Margot is zonder twijfel één van de 10 mooiste actrices van vandaag de dag. Voor deze spin-off werkt Christina Hodson aan het script. Zij schreef eerder ook al voor Birds of Prey, de film waar Robbie ook de hoofdrol in had.