Ze poseerde namelijk op Instagram met foto’s waarop ze wel heel schaars gekleed is. Net als Johnny Depp weet ze dus wel hoe ze de aandacht op haarzelf moet vestigen. De appel valt duidelijk niet ver van de boom.

Wat doet de dochter van Johnny Depp zoal?

Net als haar vader is Lily-Rose Depp ook te zien op het witte doek. Ze begon deze loopbaan in 2014 met een kleine rol in de film Tusk. Daarna was ze tien zien in The Dancer, Planetarium en The King. Dit deed ze niet onverdienstelijk. Ze is namelijk genomineerd voor twee C├ęsar Awards voor Meest Veelbelovende Actrice vanwege haar prestaties in The Dancer en A Faithul Man. Haar Franse looks gebruikt ze bovendien ook voor haar voordeel. Ze is namelijk een ambassadeur van parfum-merk Chanel.

Haar moeder is de zangeres, actrice en model Vanessa Paradis. Ook haar moeder ziet er overigens nog steeds beeldschoon uit. Met haar 48 jaar zou je haar zomaar ook als oudere zus van Lily-Rose te zijn. Deze moeder en dochter uit Amerika maken overigens hetzelfde probleem mee. Uit zo’n power couple kan natuurlijk niets anders ontstaan dan een prachtig kind. Ook dit jaar is dus weer volop te zien in films. Zoals de thriller Crisis of de sci-fi thriller Voyagers samen met Colin Farrell.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vanessa Paradis (@vanessa.paradis)

Wilde Instagram-foto’s van Lily-Rose Depp

Vanessa Paradis zal vermoedelijk niet altijd even blij zijn met het wilde gedrag van haar dochter, maar daar hebben wij natuurlijk lak aan. Dit is een greep uit de opvallende foto’s op het Instagram-profiel van Lily-Rose Depp: