Knappe moeder en dochter lijken net zusjes

Het is moeilijk uit te vogelen, maar de moeder is de vrouw met het zwarte haar. Op 23-jarige leeftijd zette zij haar dochter Meilani op de wereld en toch denkt iedereen dat ze zusjes zijn. Inmiddels wonen de twee in Amerika en daar is Joleen Diaz bekend komen te staan als ‘hottest mom in the world’.

De dames wonen in het zonnige Californiƫ en om haar jeugdige looks te bewaren heeft de moeder een flinke routine ingesteld. Zo eet ze geen rood vlees of varkensvlees en eet ze vooral eieren of vis. Daarnaast doet ze vijf tot zes dagen per week sporten, rookt ze niet, drinkt ze amper en haar enige vice is snoepen. Volgens Joleen gaat het allemaal om consistent zijn. Hoewel ze graag thuisblijft en een dutje doet, gaat ze dan toch weer naar de gym.

De moeder is een grote hit op Instagram

Deze discipline werpt dan ook zeker zijn vruchten af. De 46-jarige moeder is een echte Instagram hit met maar liefst 671.000 volgers. Daarmee doet ze het een stuk beter dan haar dochter die een achterstand van ongeveer 50.000 volgers heeft op haar knappe moeder. Ondanks haar jonge looks gedraagt Joleen zich echter wel naar haar leeftijd. “Meilani en ik zijn nog nooit naar de club geweest of gaan feesten samen” vertelde Diaz tegen Jam Press. Ook heeft ze geen plannen daarvoor in de toekomst. In het verleden was ze wel een feestbeest, maar “tegenwoordig blijf ik liever thuis met een kop warme thee en een goede film.” We geven haar groot gelijk! Alles om die sprankelende looks zo lang mogelijk vol te houden.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Joleen Diaz (@joleendiaz)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Joleen Diaz (@joleendiaz)