Wat kan je deze week nieuw verwachten op Netflix?

Deze week komt Netflix met twee documentaires en een nieuwe series. De documentaires zijn Blame Game en de Netflix-original Our Father. Daarnaast verschijnt het eerste seizoen van de nieuwe serie The Lincoln Lawyer online. Hieronder vind je meer info over de verhaallijnen en releasedata.

 

Our Father

Netflix is nog niet klaar met de true crime documentaires over bizarre verhalen. Our Father gaat over vruchtbaarheidsdokter Donald Cline en zijn kinderen. Tenminste, zij komen er via DNA-testen achter dat ze zijn kinderen zijn. Het blijkt dat Cline meerdere keren ervoor gezorgd heeft dat de baby niet van de bedoelde vader was, maar van zichzelf.  Dit gebeurde ook wanneer de vader geen donor was, maar het om een koppel dat hulp nodig had ging. Donald Cline is de vader van minstens 94 halfbroers en halfzussen, die allemaal blond haar en blauw ogen hebben. En het meest verbazingwekkende: de daden van Cline zijn officieel niet strafbaar en de dokter is nog altijd op vrije voet. Our Father verschijnt op woensdag 11 mei op Netflix.

 

The Lincoln Lawyer

De Lincoln Lawyer films krijgen nieuw leven ingeblazen met de nieuwe gelijknamige Netflix-serie. Dit keer met Manuel Garcia-Rulfo in de hoofdrol kun je het verhaal volgen van Mickey Haller, een advocaat die niet vanuit een kantoor werkt, maar vanuit zijn auto: een Lincoln Town Car. Net als de films is de serie gebaseerd op de boeken van Michael Connelly en dit eerste seizoen volgt specifiek het tweede boek. Mickey Haller gaat na een ongeluk terug aan het werk en krijgt te maken met een mysterie terwijl hij ook nog zijn persoonlijke leven op de rit moet zien te krijgen. The Lincoln Lawyer is vanaf vrijdag 13 mei te zien op Netflix.

 

Blame Game

Er komt deze week nog een documentaire op Netflix te staan, deze over de duistere wereld van elektronisch afval. Door een gebrek aan recycling en juridische regels veroorzaken meedogenloze bedrijven een giftige stortplaats in Ghana. De documentaire duikt dieper in deze wereld en de gevolgen voor de mensen daar. Blame Game is vanaf zaterdag 14 mei op Netflix te bekijken.