Jamy Brands als deelneemster in Ex on the Beach

Het is Jamy Brands die menig mannenhart sneller laat kloppen. Met haar twee deelnames aan het programma Ex on the Beach heeft ze zichzelf weten om te toveren in een veelbesproken bekendheid. De blondine waagde tijdens haar eerste deelname een poging haar ex en welbekende dekhengst Harrie Snijders, weer eens in de armen te sluiten. Jamy gaf aan voor haar vertrek vanuit Nederland nog nauw contact te hebben gehad met Harrie, waar ze later weinig hoogte van kreeg. Dat het nog geen einde verhaal was bleek wel nadat Harrie en Jamy elkaar toch nog even wisten te vinden.

Na haar eerste deelname Ex on the Beach All Stars, vond de blondine het nog niet genoeg geweest. Na het ringen van de tablet of terror kwamen er niet ÊÊn maar twee exen. Oud EOTB-deelneemster Lie Meurs en Jamy verschenen in aflevering 5 van het realityprogramma Ex on the Beach Double Dutch, om de villa eens wat op te spicen. Als ex van Dennis, de deelnemer die geen keuze kon maken tussen Olivia en zijn ex Tessa, betrad Jamy het strand en bezorgde de kijkers weer de nodige dosis aan drama en sensatie.

Jamy Brands op Instagram

Na haar deelname aan het programma Ex on the Beach, schoot de bekendheid van de blondine de lucht in. Ze is op het moment tot over haar oren verliefd op oud EOTB-deelnemer Dante en deelt hier maar al te graag de kiekjes van op Instagram. Met ruim 157 duizend volgers laat Jamy Brands vervroegd de zomerse temperaturen stijgen en dat vinden wij echt helemaal niet erg.

Van zomerse vakantiebestemmingen en work-outs in de sportschool, naar pikante foto’s in bikini. Waar Jamy Brands zich bevindt schieten de kijkcijfers zonder enige twijfel de lucht in.

Krijg jij ook geen genoeg van de mooie Ex on the Beach-deelneemster Jamy? Geniet dan nog even verder met onze favoriete beelden hieronder.