Evil Genius

Deze Netflix-documentaire graaft in het verhaal van Brian Wells en het verwarde mysterie achter één van de meest unieke gevallen die de FBI ooit heeft meegemaakt. Brian Wells was een pizzabezorger die in het begin van de jaren 2000 een bank in Eerie, Pennsylvania beroofde met een bom om zijn nek.

evil genius man man 00

Hij probeerde de politie ervan te overtuigen dat hij werd gedwongen om op criminele speurtocht te gaan op zoek naar de sleutel van de bom. Brian Wells, ook wel bekend als The Pizza Bomber, is opgepakt door de politie waarna de bom om zijn nek ontplofte. Na dit incident is de politie gaan onderzoeken wie er achter dit complot zat. De serie documenteert de voortgang van het onderzoek, het betrokken mysterieuze stel en de vraag of Wells betrokken was bij zijn eigen ondergang. Op 11 mei zal het eerste seizoen te zien zijn op Netflix.

We moeten dus nog even wachten totdat deze brute documentaire-serie te zien zal zijn. Maar, dat betekent niet dat je stil hoeft te zitten. Dit is de must watch mei: films die deze maand in de bioscoop verschijnen.