Eva Mendes behoort tot de knappe vrouwen boven de 50

Ja, Eva Mendes ook? Ja mannen, Eva Mendes is 50 jaar en zij valt zeker onder de mooiste vrouwen boven de 40. Deze knappe vrouw is een Amerikaanse actrice met Cubaanse roots. Je zou haar kunnen kennen van videoclips van de nummers van Will Smith.

Haar doorbraak was echter de brute film Training Day met Denzel Washington. Later kreeg zij ook een hoofdrol in de film Hitch met niemand minder dan Will Smith zelf. Deze knappe dame wil je wel op het witte doek zien verschijnen en ook nog op haar 47ste. We hebben dan ook een aantal prachtige foto’s van Eva Mendes voor jullie geselecteerd.

Eva Mendes

De vrouw van Ryan Gosling

Eva Mendes is alweer meer dan tien jaar samen met Ryan Gosling. Deze acteur zal je vast wel kennen van zijn hoofdrollen in Barbie en La La Land. Hij kreeg voor zijn rol in de laatstgenoemde film tevens een Golden Globe. Eva heeft het wel goed voor elkaar want Ryan is ook nog eens 6 jaar jonger dan de Cubaanse. Het is toch een andere tak van sport om oudere vrouwen te daten die wellicht meer ervaring hebben dan jij. Ryan heeft dit echter goed onder de knie en met zo’n knappe dame als Eva Mendes mag ie zichzelf een gelukkig man noemen.

Om van deze prachtige vrouw te genieten, hebben wij de beste foto’s van Eva Mendes uitgezocht. Deze vrouw ziet eruit alsof ze net over haar 30ste levensjaar heen is, maar om eerlijk te zijn is ze al bijna een Sarah. Onvoorstelbaar.