De journaliste en presentatrice Eva Jinek

Eva Jinek is bekend van haar eigen praatprogramma Jinek, maar hiervoor heeft zij lange tijd voor de NOS gewerkt. Je ziet de liefde voor haar geboorteland terug in haar werk. Bij de NOS hield Eva zich vaak bezig met het nieuws rondom de Verenigde Staten. Daarnaast heeft Eva ook een reisdocumentaire genaamd De Verenigde Staten van Eva gemaakt. In deze reisdocumentaire ging Eva in 2016 door haar geboorteland van west naar oost.

Met dit succes heeft Eva Jinek aardig wat kunnen verdienen en deze dikke miljoenenvilla in Abcoude kunnen kopen. Het salaris van de presentatrice is dan ook aardig vooruit gegaan sinds ze naar RTL is gegaan. Goede deal Eva.

Tegenwoordig gaat Eva met Dexter van der Voorn, waarmee zij ook dit huis heeft gekocht. Hiervoor had Eva wel bijzondere partners. De bekendste was toch wel Bram Moszkowicz. De switch van Moszkowicz naar Freek Vonk was er ook wel eentje om te onthouden.

De miljoenenvilla in Abcoude van Jinek

Eva en Dexter hebben hun appartement in Amsterdam-Zuid opgezegd om met hun zoontje in een miljoenenvilla in Abcoude te gaan wonen. Maar waarom nou in Abcoude? Als je het huis ziet, snap je wel waarom. Deze halfvrijstaande dikke villa, met een woonoppervlak van 262 vierkante meter, is even iets anders dan een appartement in Amsterdam. Met zo’n gigantische tuin van 266 vierkante meter, heb je een prima speelplek voor hun zoon Pax. Nu kan hun zoon Pax lekker voetballen en mama’s bloemen kapot maken. Succes Pax.

De miljoenenvilla in Abcoude bestaat uit de woonkamer, zes slaapkamers en twee badkamers. Deze luxueuze ruimtes worden verdeeld over drie verdiepingen, waar de Amerikaans-Nederlands journaliste en presentatrice lekker kan chillen na een heftige avond Jinek. Met zo’n keukeneiland kan je wel hele lekkere maaltijden neerzetten.

Eva Jinek huis
foto via Bekendeburen
het huis van bn'ers
foto via Bekendeburen
mooiste villa's Nederland
foto via Bekendeburen