Hoe kan je een vrouw emotioneel pleasen?

Naast het pleasen in bed is het dus ook van groot belang om emotioneel verbonden te zijn. Wij zetten een aantal manieren voor je op een rijtje. Ze zal het ongetwijfeld waarderen:

 

1. Kijk zo min mogelijk naar andere vrouwen

Een van de dingen die alle vrouwen respectloos vinden, is wanneer haar man naar andere vrouwen staart als hij bij haar in de buurt is. Al is het slechts een voorbijgaande blik. Als je constant blikken werpt naar andere vrouwen, maakt het je eigen partner onzeker. Dat is nooit goed natuurlijk. Kijk dus niet naar andere vrouwen als je met je vriendin aan een tafel zit.

2. Laat haar zich speciaal voelen

Wanneer je een vrouw wilt pleasen op emotioneel vlak, zorg er dan altijd voor dat ze zich speciaal en gewild voelt als ze bij je is. Laat merken dat haar mening er toe doet en dat jullie gelijk staan in de relatie. Dit geeft haar zelfvertrouwen en laat haar veilig voelen.

3. Voer gesprekken die er toe doen

Communiceer met elkaar en laat je vrouw weten waar je aan denkt en wat je bezighoudt. Vraag af en toe naar haar leven, of het nu gaat om haar werk, vrije tijd of toekomstplannen. Het delen van gedachten over het dagelijks leven met een speciaal persoon geeft meer betekenis aan ons leven en aan de relaties waarin we ons bevinden.

hoe vrouw veilig laten voelen

4. Betrek jezelf in haar leven

Speel een actieve rol in het leven van je partner. Als ze het moeilijk vindt om ergens een beslissing over te maken, besteed er dan oprechte aandacht aan. Neem deel aan haar plannen en haar doelen in het leven wanneer ze je om hulp vraagt. Je partner krijgt zo het gevoel dat ze altijd op je kan rekenen en kan bouwen.

5. Geef haar een extra hand

Wees de extra hand van je partner wanneer ze die nodig heeft. Als je merkt dat ze ergens mee worstelt, bied haar dan een helpende hand om het haar iets makkelijker te maken. Verplaats je altijd in haar schoenen en probeer er alles aan te doen om haar gelukkig te houden.

6. Verras haar

Verrassingen zijn nooit saai. Als je wil dat je vrouw zich de hele tijd geliefd en tevreden met je voelt, leer dan herinneringen te creƫren die haar elke keer weer kunnen opvrolijken.

7. Bescherm haar

Voor een vrouw is er niets belangrijker dan het beschermende instinct van de man. Elke vrouw wil daten met een man bij wie ze zich veilig voelt. Besteed aandacht aan haar behoeften en wees altijd bereid om op te staan wanneer ze enige vorm van hulp nodig heeft.

vrouw emotioneel pleasen

8. Wees aanhankelijk

Vrouwen zijn over het algemeen gevoeliger dan mannen. Voor een vrouw zorgt een aanraking van een goede vriend of een geliefde ervoor dat de relatie zinvoller en liefdevoller aanvoelt. Als je een vrouw emotioneel wil pleasen, leer haar dan geliefd en speciaal te laten voelen.

9. Wees ridderlijk

Ridderlijkheid was misschien een code van de ridders, maar gelukkig voor ridderlijke mannen is het ook iets dat een enorm verschil kan maken als het gaat om weten hoe je een vrouw kunt pleasen. Behandel je vrouw ridderlijk en laat haar zien dat zij het belangrijkste deel is van je leven.

10. Respecteer haar

Een vrouw kan van je houden, veel om je geven en toch kan ze ongelukkig zijn in de relatie als je haar en haar mening niet respecteert. Voor alle mensen is respect een van de grootste aspecten die ons zelfvertrouwen en betekenis in het leven geven. Het is belangrijk dat je je vrouw en haar mening respecteert, en niet doet alsof.

Ben jij er niet zeker van of het iets serieus wordt tussen jullie. Let dan op. Bekijk of het liefde of lust is.