1. Weet hoe haar lichaam werkt

De enige manier om er echt achter te komen hoe je een vrouw in bent kunt pleasen, is als je echt begrijpt hoe het vrouwelijke lichaam werkt. Ken dus alle belangrijke erogene zones van de vrouw.

2. Neem de tijd

Begin langzaam en neem vooral je tijd. Streel zachtjes haar benen, vanaf de toppen van haar tenen helemaal tot aan haar dijen, kus haar benen en haar erogene zones. Het spel vooraf is belangrijker dan je denkt.

3. Vraag haar wat ze leuk vindt

Geen één vrouw is het hetzelfde in communicatie en dingen die ze lekker vindt. Haar vragen wat ze leuk vindt en wat ze wil dat jij bij haar doet, is de gemakkelijkste manier om erachter te komen waar ze van geniet. Wees vooral specifiek. Wil ze dat je snel of langzaam gaat? Zorg ervoor dat je luistert naar wat ze zegt en zorg ervoor dat je haar op haar gemak laat voelen tijdens de daad.

4. Zorg ervoor dat ze weet dat je geniet

Als ze het gevoel heeft dat je je verveelt tijdens het voorspel of het alleen doet voordat de daad echt begint, zal het niet werken. Ze moet het gevoel krijgen dat je ervan geniet en er ook zin in hebt. Zorg er dus voor dat ze merkt dat je geniet.

5. Langzaam en voorzichtig

De meeste mannen weten dat door het stimuleren van de clit, je je vrouw serieus een plezier geeft. Het is echter een gevoelig dingetje en door het te hard aan te raken doe je je vrouw weer geen plezier. Dat is nou net wat je niet wilt dat er gebeurt. Begin voorzichtig en neem voor elk onderdeel wat je uitvoert de tijd. Dit zorgt voor een ontspannen sfeer.

6. Voorspel is een must

We weten dat mannen opgewonden raken en gelijk over willen gaan tot de daad, maar je mag en moet het voorspel niet vergeten. Mannen en vrouwen zijn in dit deel verschillend, omdat het langer duurt voordat vrouwen opgewonden raken dan mannen. Dit is vaak het probleem, aangezien mannen ervan uitgaan dat vrouwen net zo opgewonden zijn als zij.

7. Gebruik de ‘figuur 8’ truc

De figuur 8 truc is een beweging met de tong die vaak terugkomt. Je beweegt hierbij je tong in een acht rond haar clit. Wissel dit af met wat stevigere tussendoor. Als je consequent de druk en de beweging varieert, kan het alleen nog maar goed gaan.

8. Focus je niet op één erogene zone

Sommige mannen denken dat door zicht te concentreren down there, ze hun magie volledig los kunnen laten. Er zijn echter tal van andere manieren om je vrouw in de stemming te krijgen. Deze zones mogen niet worden genegeerd. Haar nek, oren en borsten zijn vaak erogene zones waar vrouwen in de mood van raken. Zorg ervoor dat je hier aandacht aan besteedt.

9. Experimenteer met verschillende posities

Veel vrouwen vinden het moeilijk om haar hoogtepunt te bereiken door alleen de daad zelf, maar het niet onmogelijk. Probeer verschillende standje uit en kijk wat werkt voor jullie. Doe het rustig aan en vraag of het goed voelt.

10. Zorg ervoor dat het lang duurt

Hoewel het eigenlijk een fabel is dat vrouwen elke keer verlangen naar sessies van een uur, toch gaat hier wel de voorkeur naar uit. Probeer het zo lang mogelijk vol te houden. Je wilt immers ook dat je partner klaar komt en niet alleen jij. Wissel af en toe van positie om wat tijd te rekken.

seksueel gebied pleasen

11. Vergeet de eenvoudige dingen niet

Vaak begint het met een kus. Vrouwen reageren eigenlijk heel goed op een geweldige zoen. Intense, gepassioneerde zoenen zorgen ervoor dat ze zich meer verbonden voelt met je.

12. Complimentjes werken

Zorg ervoor dat je je partner complimentjes blijft geven. Je zult een drastische verandering zien in hoeveel meer ze dan geniet. Vrouwen hebben net zo veel behoefte aan geruststelling als de rest van ons. Je moet haar daarom niet alleen vertellen hoe goed ze eruit ziet en hoeveel ze je opwindt, maar ook laten weten hoe fijn het met haar is.

13. Speeltjes en meer

Wanneer jij merkt dat je partner even in een sleur zit, kan je altijd leuke nieuwe elementen introduceren in de slaapkamer. Er is tegenwoordig een scala aan hulpmiddelen beschikbaar, dus waarom zou je het niet gewoon proberen?

14. Je doet het met z’n tweeën

Er komt vaak voorbij dat alleen mannen genieten van de daad. Even snel, en man is eigenlijk de enige die zijn hoogtepunt bereikt. Het gaat echter niet alleen om de man, jullie doen het met z’n tweeën. Focus op haar.

15. Het hoogtepunt

Het lijkt vaak alsof klaarkomen het hoofddoel is. Je wil haar echt niet onder druk zetten er eentje te krijgen. Het hoogtepunt is verbonden met haar mentale toestand, dus ze moet zich kunnen ontspannen en opgewonden voelen.

16. Gebruik je handen

Gebruik je handen om haar lichaam te verkennen. Eigenlijk zou je je hele lichaam moeten gebruiken; van je lippen en tanden tot aan je handen.

17. Je mond

Geef haar de aandacht en verwen haar ook met je mond. Neem hier de tijd voor en zorg ervoor dat ze zich helemaal op haar gemak voelt bij je, dan pas kan ze echt genieten.

18. Zorg ervoor dat jij ook ontspant

Als je niet ontspannen bent, zal het ook voor jou niet zo goed zijn als het zou kunnen zijn. Jij en je partner willen die onzekerheden en negatieve gedachten doorbreken en gewoon in het moment zijn.

19. Laat elkaars fantasieën niet los

Je hersenen zijn een van de meest actieve organen tijdens de daad. Voed dus je hersenen en geniet van je fantasieën. Of je ze nu naspeelt of alleen door je hoofd gaan. Het gaat over vrijheid, dus laat je gedachten de vrije loop.

20. Schaam je niet voor je lichaam

Vrouwen zijn erg gevoelig over hun lichaam, maar ook mannen zijn dit vaak. Dit beïnvloedt de manier waarop jullie het doen, omdat jullie sommige standjes niet doen vanwege de positie van het lichaam. Hoewel je niet verantwoordelijk bent voor haar onzekerheden, help je haar om zich op haar gemak te voelen.