Maak kennis met Inge Dekker

Inge Dekker is een nog vrij onbekende verschijning, maar er is een kans dat je Inge al eens eerder hebt gezien. Zij was namelijk een van de vrijgezelle dames uit het seizoen van De Bachelor met Thomas van der Vlugt in 2022. Uiteindelijk heeft zij hier de liefde in Thomas niet kunnen vinden en hij stuurde haar vlak voor de finale naar huis. Maar Inge heeft wel veel in ons los gemaakt tijdens de afleveringen, want wij vinden haar echt een fantastische vrouw met een glimlach waar wij door betoverd worden.

Deze leuke dame heeft Rechten gestudeerd aan de Vrije Universiteit van Amsterdam, waardoor zij nu Senior Consultant Legal is geworden. Hierbij houdt zij zich bezig met het maken van de perfecte match tussen een legal professional en legal klanten in de advocatuur en het notariaat. We kunnen dus wel stellen dat Inge het perfecte voorbeeld is van the beauty & the brains!

Ruim 28.000 volgers op Instagram

Inge heeft met name door haar deelname aan De Bachelor ondertussen zo’n 28 duizend volgers op haar Instagram. Deze volgers voorziet Inge regelmatig van de leukste foto’s tijdens haar werk classy outfits en ook tijdens festivals met haar vriendinnen. Zo staat ze regelmatig op de foto met The Bachelor-deelneemster Yaël. Dit levert maar al te leuke plaatjes op.

Verder zien we op haar Instagram dat Inge het heerlijk vindt om te sporten en ook heel goed kan relaxen met een goed boek of een serie op de bank. Haar volgers geeft zij dan ook regelmatig tips over leuke boeken of series. Kortom, Inge Dekker tikt echt alle boxen aan en straalt op iedere Instagram-foto. Zie hieronder onze favoriete foto’s van Inge en oordeel zelf maar:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Inge Dekker (@inge.dekker)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Inge Dekker (@inge.dekker)