Komt ‘Berlin’ met een seizoen 2 op Netflix?

Onlangs, op 29 december 2023, werd het eerste seizoen van ‘Berlin’ gelanceerd op Netflix. De nieuwe serie bestaat (nog) uit acht afleveringen. De maker van ‘La Casa de Papel’ en ‘Berlin’, Alex Pina, heeft met deze twee topseries bewezen dat hij een meesterbrein is. En eerlijk is eerlijk, gezien de sterke personages van de bendeleden van La Casa de Papel, zijn er nog veel opties voor volgende verhaallijnen.

Tot nu toe heeft Netflix nog geen akkoord gegeven voor ‘Berlin’ seizoen 2. De verwachting is dat Netflix eerst de reacties en kijkcijfers van de serie zal gaan 0nderzoeken om vervolgens een beslissing te nemen of de serie met een tweede seizoen komt. Als de kijkcijfers positief zijn, is de kans groot dat de crew weer wat nieuws mag gaan filmen.

Tot nu toe zijn de film- en seriekenners van populaire websites best wel tevreden over de Netflix-serie, ondanks alle gemengde meningen. Op IMDb krijgt het een beoordeling van 7.2 van de 10 sterren. Momenteel scoort de serie op Rotten Tomatoes een Audience Score van 65%. Niet echt superhoog, maar alsnog best wel oké.

Check hieronder de trailer van de Netflix-serie Berlin: