De liefde is niet altijd makkelijk

Het vinden van je ware liefde gaat niet altijd over rozen. De één lijkt al snel een partner te vinden maar voor sommigen lijkt het toch wat lastiger te gaan. Het kan zelfs zo zijn dat je erachter komt dat je misschien toch op een ander gender valt dan je in eerste instantie had gedacht. Maar het kan ook nog een stapje verder gaan. Dit overkwam de Britse Emma McCabe. Zij vertelt in een interview dat ze na lang zoeken toch echt haar grote liefde heeft gevonden, alleen is haar grote liefde een boom. En nee, dit is geen grap. De boom heet Tim en ze is zelfs zo gelukkig met Tim dat ze met hem wil trouwen. Maar hoe werkt een relatie met een boom nou eigenlijk?

Het is voor Emma helemaal niet alsof je tegen een muur praat

Emma McCabe heeft laten weten dat ze niet alleen een emotionele relatie met Tim heeft, maar dat ook hun intieme relatie wel snor zit. Ze beschrijft aan Closer Magazine dat ze namelijk ook het (in dit geval figuurlijke) bed met Tim deelt. Maar hoe gaat zoiets dan in zijn werk? Emma beschrijft dat de schors van de boom in combinatie met de blaadjes haar een geweldig gevoel geven. Ze noemt Tim zelfs haar beste ‘bed’-partner ooit! Er lijkt vooral een schuur- en wrijf bewegingen plaats te vinden tijdens hun meest intieme momenten. Zelfs de kleren lijken niet allemaal aan te blijven. Nu denk je misschien dat een boomschors niet het meest fijne gevoel zou opleveren. Het kan namelijk ook veel irritatie veroorzaken. Het is volgens Emma juist de aangename pijnsensatie die het zo fantastisch maakt. Op de vraag of Emma ook wel eens oog heeft voor andere bomen, geeft ze aan wel eens andere bomen te zien maar dat ze ze nooit ‘aankijkt’. Tim is haar grote liefde en ze zal nooit vreemdgaan. Als dat geen echte liefde is!

Gaat Emma McCabe ook daadwerkelijk met boom Tim trouwen

Emma McCabe en boom Tim lijken dan toch echt een hele serieuze relatie te hebben. Ook Emma’s ouders steunen haar volledig. De ouders waren aan het begin vooral in shock maar zien hoeveel Tim voor Emma betekent. Nu wil Emma ook graag met Tim trouwen, maar kan dat eigenlijk wel? Dat lijkt allemaal nog wat onduidelijk te zijn. Zelf zit Emma te denken aan een rustige ceremonie met alleen vrienden en familie. Hopelijk krijgt ze het voor elkaar en kan ze dan de rest van haar leven met Tim delen. Hoe gek het voor ons misschien ook klinkt, als Emma gelukkig is dan is er eigenlijk helemaal geen probleem.

Boom Tim

Wat fijn dat Emma haar ware liefde heeft gevonden. Maar twijfel jij nou nog steeds? Kijk dan nog even naar de verschillen tussen liefde en lust.